dimarts, 8 de maig del 2012

IRONMAN 70.3 MALLORCA

Fins avui no podia dir res de fet, fins pràcticament ara estava totalment descartat.
Tot és remunta a dissabte quan vaig arribar a casa, miro el correu electrònic i obro un correu que em deixa bocabadat, atònic fins a tal punt que m’emociona i tot.
És sabut per tos que enguany faré el meu debut a la llarga distància ni més ni manco que a Àustria, això implica una despesa econòmica important, fent això que d’altres proves que m’agradaria fer hagi de descartar-les sobre tot pel tema econòmic.
Dissabte a Alcúdia hi ha el IM 70.3, una de les que més em va agradar l’any passat i de fet és una de les proves que he hagut de renunciar pel seu preu d’inscripció. Em feia moltes ganes participar-hi de fet vaig dubtar molt de temps fins que vaig descartar-ho quan em varen dir que el preu eren uns 288€.
Però com vos deia dissabte després d’arribar del triatló de Sa Colònia vaig rebre el e-mail que vos comentava...ufff!!!!encara ara se’m posen als pels de punta...el e-mail era d’un persona que no només aprecio i admiro sinó que l’estimo. Escrivia en nom seu i d’un altre gran amic que tenim en comú...uff!!!!em deien que em volien regalar conjuntament la inscripció del IM 70.3 d’Alcúdia!!!!!!!!Dios!! la meva primera reacció va ser...bé ja vos podeu imaginar...un cop reflexionat no era capaç d’acceptar el regal, em semblava un abús...per tant vaig renunciar...la seva resposta va ser que renunciar no era una possibilitat, és a dir, literalment em varen dir, t’obliga’m a que participis...ostres!!!!això va ser...he de ser sincer, les meves ganes a participar el 70.3 no varen fer que insistís molt en renunciar el regal, per tant, ràpidament vaig accedir a la web per tal d’inscriure’m i ALEJOP!!!!LA INSCRIPCIÓN PARA EL IRONMAN 70.3 DE THOMAS COOK DE 12 DE MAYO ESTÁ CERRADO. Merda!!!!!vaig pensar...massa tard...mi gozo en un pozo...però així i tot envio un correu demanat si hi havia qualque possibilitat d’apuntar-me, em diuen que NO, faig una crida a n’es foro d’atletas de baleares per si algú està interessat en vendre-la o per si algun motiu no pot anar-hi jo la comprava, tampoc, res de res...
Descart poder assistir el triatló, una llàstima...però avui rep una telefonada dient-me que si hi ha possibilitats de inscriure’m!!!!!!!!!!!!INSCRIPCIÓ FETA!!!!!i tot gràcies als meus amics...ara només queda una cosa...fer-ho lo millor que sé...GAASSSSS!!!!!!!!!

4 comentaris:

  1. joer això són amics!! enhorabona crack!! mos veim dissabte!... quina tremolor... una aferrada pep

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sa veritat és que no em puc queixar, ens veim dissbte.

      Elimina
  2. Enhorabona!!Ara te toca correspondre el regal amb una gran posició!!jeje.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ui, això sa li diu ficar presió jejejej, precissament un dels que a participat amb el regal m'ha dit el mateix, jejejeje

      Elimina