dimarts, 2 d’agost del 2011

TRIPLE CURA

Avui, després de bastants setmanes sense anar a veure la Mare de Déu de Cura, no m'ha quedat més remei que anar a adorar-la amb 3 pujades (jejejej)

Com quasi sempre sa primera pujada ha estat per es Camí de ses voltes de Gràcia, i he de dir que m'ha costat més del compte, sa notat que ses meves cames no recordaven ses rampes d'un pendent del 8,5% de mitja que hi ha fins a Gràcia. Les altres dues pujades les he fetes per Randa i ja he anat una mica més còmode.

En total 71 km amb 1195 m desnivell +.

Es genoll evoluciona favorablement...

http://www.santuaridecura.com/home/descripcion.aspx?id=12

6 comentaris:

  1. Eiii, com ho fas per treure ses gràfiques de sa pujada!?!?!

    ResponElimina
  2. http://www.acmontjuic.org/ports/comuni.htm?num=4

    aquesta són gràfiques d'arxiu que diguem, no és la que jo he fet, les que jo faig les trec de sportracks, però fa un temps que tenc problemes amb es programa.

    ResponElimina
  3. El otro día me dijeron que habían visto a uno de los monjes de cura revisando la carretera. Cuando le preguntaron que hacía dijo que estaban convencidos de que había algún problema con la carretera porque últimamente Pep no iba por allí. Esta semana dormirán tranquilos.

    ResponElimina
  4. jejejejej, que bò!!!!!por cierto!!!!y no es conya...uno de los Padres del Santuario fue mi profesor de religión del Instituto y de vez en cuando nos cruzamos por la carretera, el andando para estirar las piernas, sin ir más lejos ayer mismo, le llaman "El Pare Pep pipa" porque siempre fumaba con pipa. Es un hombre peculiar donde los haya.

    ResponElimina
  5. Aixo no ens ho podem perdre. Dema hi anire, pero crec que nomes i pujare un pic perque estic de vacances i no m'he de cansar je je je. As deixat l'esfalt en bones condicions? Salut i a veure si ens veiem. Ara veig mes el teu germa

    ResponElimina
  6. HOMBREEEEEE!!!!!!DESAPARECIDO EN COMBATE!!!!!des dia de s'Irontri no te vist es pel...
    Quan vulguis venir a entrenar ja ho diras...
    Pes Port sempre hi ha bona gent...Una abraçada forta, jo demà...tal volta vagi a veure sa Serra :-)

    ResponElimina