dimecres, 20 de juliol del 2011

MOTOR DIESEL

Comença a ser una cosa habitual en mi i ja no em sorpren que el meu motor necessita un bon escalfament per poder rendir com cal, és per això que em trobo bastant més còmode a la mitja distància que no amb aquets tri-sprint que suposen d'una gran explosivitat,  i amb els entrenaments cosa semblant em passa com per exemple avui.
He començat com sempre amb un escalfament de 4 km, després 10 km de canvis de ritme;

3 km A2= / 2 km A1 / 2 km A2= / 1 km A1 / 1 km A2= / 1 km A1

Per acabat 10' de trotar. En total 15,8 km

Com vos deia, quan me trobat més còmode, a estat a partir de la segon canvi de ritme A2=, més o manco quan portava 10 km, així no resulta estrany que diumenge a Sa Ràpita als dos darrers km va ser on vaig córrer més ràpid, però això més encara s'evidencia amb sa bici, que com bé saben als que han compartit entrenos a amb mi, fins que no porto 50 o 60 km no tenc ses cames "trempades" per donar GAAASSSS!!!!

4 comentaris:

  1. ¿y que quieres? no se puede tener todo. Si entrenas para un ironman vas bien. Yo no conozco a ningún maratoniano que se le den bien los 1.500 ;-)

    ResponElimina
  2. jejejeje, no se no se...el GASSSS!!!!!no entiende de distancias jejejeje...

    ResponElimina
  3. Dali GAAAAASSSSS!!!!!, Mas GAAAAAASSSS!!! jajajaja PortoCristo a todo GAAAASSS!!!!

    ResponElimina
  4. me gusta en GAAASSSSSS!!!!!!jejejeje, en PortoCristo sobre todo mucho cuidado en no hostiarse por esas escaleras con el GAAASSSS!!!!
    mejor será no tanto GAAASSS!! EN BICI i más GAAASSS!!! en los 4 km.

    ResponElimina