diumenge, 5 de juny del 2011

NEW RECORD!!!!

Avui ha estat un d'aquells dies perillosos pel meu cos, perquè dic això???per que avui a estat un d'aquells dies que quan m'aixeco del llit i no tenc gaire clar que fer, tot i tenir una planificació del que toca fer... solen convertir-se amb uns dels entrenos a ressenyar.
Es planing deia; Rodage cómodo sin forzar 80-90 km. he complit una part de s'entreno...
Ido quan m'aixecat el primer que he fet a estat demanar a n'es companys de Sa Penya Ciclista de Porreres si volien passar per Campos per anar a rodar amb ells, però m'han comentat que anaven fins a Gràcia a veure es Cto de Mallorca Ruta Base i llavors a rodar una mica. He decidit anar cap allà per reunir-me amb ells i llavors aniria a rodar amb ells, però un cop allà m'han comentat que anaven a berenar...per tant, he decidit anar a fer una pujada fins a Cura i ja vorem...en Cerdà que tampoc es d'aturar-se a berenar havia començat a pujar cap a Gràcia, l'he cridat i em començat a pujar plegats. M'ha fet quatre bromes típiques d'en Cerdà; NO RESPIRES!!! JO NO PUC!!!NO SUES!!!!JO VAIG XOP!!!AJUDEM!!!!!EM PUC AFERRAT??EM FAN MAL SES CAMES!!!NO PUC!!!!etc etc etc, JEJEJ!!!!és es PUTO! CRACK...fent bromes em anat fent, després des portell de gràcia he foradat. Un cop solventat es contratemps em continuat amb la mateixa tònica, entre broma i broma m'ha dit; quantes pujades vols fer????jo he respost que; no heu sé...nou o deu, ell com podeu imaginar-vos a respost; només!!!!jejejeje. però em anat fent, ell pujava 53-15, 53-17, jo amb cadència 39-19, 39-23, es ritme no era excessivament dur, ens permetia parlar, més ell que no jo...jejeje.
Així em anat pujant i baixant, però a n'es començament de la 4 art. pujada en Cerdà m'ha abandonat, jo he seguit pujant, ses sensacions havien canviat respecte a ses primeres pujades, començava a tenir ses cames "trempades"jejeje.
Aquest any el màxim de pujades havien estat 3, ara anava per la 4ª i el màxim que tenia eren 5 l'any passat, (un cop a casa i repassat entrenos he vist que el darrer cop que havia fet 5 pujades a Cura havia estat dia 6 de Juliol 2010, per aquells temps feia entrenos d'aquets dos o tres pics per setmana, però només feia bici!!!!). Ido quan ja feia sa cinquena pujada anava pensat en fer-ne un altre, tenia cames per poder fer-ne una més, però el mateix temps anava pensant que tenc un altre setmana dura d'entrenos, però jo som d'aquells que Carpe Diem, demà ja vorem...Per tant, un cop abaix de sa cinquena pujada, cap amunt!!! per fer sa sisena pujada, NEW RECORD!!!!
Llavors de camí cap a cases pes Camí de Son Marrano i amb és vent a favor després de 6 pujades a Cura he pogut rodar acoplat a un bon ritme.
En total 96,47 km amb 6 pujades a Cura. GAAASSSSSS!!!!!!jejejej

Es pulsòmetre crec que de tant de pujar i baixar s'ha desequilibrat, per que sino ara seria a s'hospital jejeje

3 comentaris:

  1. Rodatge d'uns 80-90 km ha estat, ara lo de comodo ja no ho tenc tan clar eh!jajajajaja
    No tens aturall!

    ResponElimina
  2. pep, no sabia que se poguessin fer aquestes coses!!Jo vaig pujar un pic i vaig treure el fetge per sa boca...

    ResponElimina
  3. Jaume jejeje, cómodo cómodo no ho ha estat, tot i que he passat molt de gust jejej. Una abraçada rei

    Toni, cada loco con su tema jejeje, jo més o manco puc anar amb sa bici i tu ets un gran gran nedador, segurament si jo havia de nedar el que tu nedes també feria es fetge per sa boca. Una abraçada

    ResponElimina