dilluns, 2 de maig del 2011

SI POGUÉS TORNAR ENRERE!!!!

Si avui em tingués que inscriure a n'es Tri de Sa Coloni i a  S'IRONMAN 70.3 d'Alcudia segurament no ho feria...
Tenc un mal de cames terrible, a cada pasa que avui he fet me'n recordat de cada un des colls que dissabte vaig pujar, quin mal!!!!
Si d'aquí a dissabte que ve no recupero un 200%, si si, un 200% de bones sensacions, com diuen en bon mallorqui; estic ben cuit!!!!

Aquestes dues setmanes que venen son crucials en quant als entrenaments, sa feina ha d'estar feta a n'aquestes alçades i ara només es tracta de fer una posada a punt, ara més que mai em de fer cas i creure als que'n saben...

Avui rodatge molt suau a 128 ppm de mitjana, fent 8km de carrera contínua, però com vos deia, amb es mal de cames que tenc pareix que he fet 38km a 170 ppm.

4 comentaris:

  1. Es que estás hecho un bestia. jaja. De todas formas no pasa nada si en el triatlón del Sábado vas un poco tocado, así das opciones a los demás.

    ResponElimina
  2. Pep, el teu gran objectiu, quin és? El 70.3?

    ResponElimina
  3. Migue, jejeje opciones jejeje, si no hay nada que pelar!!!!un abrazo

    Jaume, setembre Half I CAN!!!!tramol només pensar-ho, però tal volta debuti abans a la llarga distància, Ens veim dissabte una abraçada

    ResponElimina
  4. El Half ICAN? Pensava que l'any passat l'hauries fet. Me va agradar molt, jo enguany, si no m'acollon en un darrer moment, faré el Full. Ja hi estic apuntat, i me fa una porada! Te sortirà collonut, seguríssim!! ens veim!

    ResponElimina