dijous, 20 de gener del 2011

ES COSSET RESPON!!!!! DOBLE SESSIÓ

Davers les tres i mitja he quedat amb en Mique un company que diumenge també ens va acompanyar.
Em anat a Cura, "como no" es meu lloc d'entrenament preferit, com quasi sempre em fet dues pujades, l'ho gracios d'avui a estat que en Migue creia que només em feriem una, i a quedat de pedra quan l'hi he dit, que dues!!!jejejeje. Ell feia molt de temps que no pujava a Cura per es Camí de Ses Voltes de Gràcia, i no recordava molt be com era sa pujada, un cop adalt, feta la primera pujada, m'ha comentat que fins hi tot hi a hagut un moment que l'hi ha pesat pes cap abandonar, i quan l'hi he dit que haviem de tornar pujar uffffff!!!!!. jejejeje.
En total 62,56 km amb dues pujades a Cura per es Camí de Ses Voltes de Gràcia i amb sa companyia d'en Migue.
Després, Saucony Trihum 8 calçades i a correr 8 km pels voltans de Campos. Avui a estat un dia d'aquells que he notat que ses cames comencen a respondre com a mi m'agrada, sobretot pujant a Cura i després anant a correr, he notat que hages pogut correr uns quants de km més, he acabat s'entrenament molt content per les bones sensacions físiques GO GO GO!!!!!!!!!!!





4 comentaris:

  1. Menudo entrenazo Pep!!! el domingo te sales. Saludos.

    ResponElimina
  2. Grácias por perder algo de tu tiempo mirando un blog de un aficionado como jo. El domingo debería ser mi dia de descanso, pero se ara lo que se pueda en el duatlón. Un saludo, ¿nos veremos allí?

    ResponElimina
  3. Pep gracias a ti por hacer un blog tan interesante siempre se puede apreder algo de los demás.
    Y si nos veremos de el duatlon haber que tal sale, un saludo.

    ResponElimina