dimarts, 18 de gener del 2011

ENTRENAMENT N'ES CIRCUIT DES TRISTAR111

Today double session, 80,05 km the bicycle first and 1700 m the swimm next.
Doncs avui he decidit anar a fer una volta a n'es circuit de bike des triatló Tristar 111 que tindrà lloc dia 11 d'abril on diuen que aquest home http://www.chrismccormack.com/ vendrà a disputar-lo, quasi res, es guanyador des World Championships Ironman Hawai 2010.
He sortit de Campos per es Camí de Sa Carrotja que arriba fins devora es cementiri de Cas Concos, llavors he agafat direcció cap a Felanitx on he fet una pujada a San Salvador, després direcció Porto Colom fins a s'alçada de s'encreuament de Cales de Mallorca, on he girat cap a Cales, fins que he arribat a s'encreuament per agafar direcció a Son Macià, aquest darrer tram un "rompepiernas total, ufff!!" fins a s'encreuament de la ctra. Manacor-Felantx, d'aquí fins a Felanitx es pot rodar ràpid igual que es tram de Felanitx fins a s'encreuamet de Cales.
M'ha agradat bastant, hi ha de tot; zones ràpides, pujades i tobogans, completet per tothom tant pels escaladors com pels rodadors, un circuit per disfrutar de sa bici.

Després, motxilla en mà i cap a sa piscina, avui he tingut que compartir carrer, molts de nedadors, però cap problema. Avui quasi res de tècnica, només un poquet a sa darrera part d'entrenament que he fet un poc de tècnica de respiració, quasi tot s'entrenament han estat de sèries explosives.

2 comentaris:

  1. Crec que no te podré ni agafar ni a la sortida, faras més via que la moto de l'organització. A partir del mes de Febrer ja ens posarem d'acord. Salut i força...

    ResponElimina
  2. jejejjejeje, molt de mek mek i poca moto, no ho solen dir????
    Ja diràs coses quan vulguis venir a entrenar, salut i alerta a sa neu!!!!a sa neu no a ses caigudes!!!jejeje

    ResponElimina