dijous, 8 de novembre del 2012

Inscrit a Sa Mitja del meu poble



Dimarts, seguint el planning  tocava sèries de 400, però el dia no acompanyava ja que plovia, per tant vaig decidir anar el gimnàs a fer-les damunt sa cinta.

Escalfament: 10’ elíptica + 10’ trot cinta
Intervals: 3 x (4 x 1’17”)rec 1’20”
10’ trot suau

Sa veritat és que no em vaig sentir del tot malament però encara no tenia clar si apuntar-me a la mitja del meu poble.

Dimecres, bici, 58kms, Porreres, Vilafranca, Montuïri, Randa, Cura, Llucmajor, Campos.
El vespre vaig anar a la tenda Evasión a una xerrada de nutrició que impartia en Joan Sacristan Diez, un autèntic “Guru” de la nutrició esportiva que ja havia tingut el privilegi d’escoltar en una ocasió a Sa Pobla fa uns anys i volia tornar escoltar la seva ponència i la veritat és que una vegada més va ser molt interessant.

Avui, sèries, però després de xerrar ahir amb el Trainner i recordar-li les sèries que em tocava fer, em va canviar el planning. Per tant avui he fet:

20’ escalfament
5 x 1000 A2= rec 1’15”
10’ escalfament
En total 12’5km

La veritat és que no me trobat còmode, però que hi farem...així hi tot, tot i que per diumenge segons el temps plourà, he decidit apuntar-me a la mitja del meu ploure. Avui per avui puc dir que tinc molt clar quin serà l’objectiu d’aquesta mitja, A-CA-BAR.

Aquí teniu un vídeo resumit de Kona
 

1 comentari:

  1. Hola Pep que bo que ja tornes a escriure el blog, ja feia falta lletgir el teu dia a dia entrenant y tornant a agafa poc a poc el teu ritme.Les rutes que fas em recordem a cuant jo puc anar per aquelles carreteres de mallorca, no ni ha de millors en el mon.salutacions de un mallorqui per mexic.

    ResponElimina