dissabte, 7 de gener del 2012

NO HI HA MILLOR RESULTAT!!!

Estic contentíssim, avui tot anat segons el previst, i és que com jo dic que el resultat és el de menys, el més important són les sensacions, i avui puc dir, que me retrobat a mi mateix, no del tot, però casi.
El dia d’avui és presentava dur, tal volta a estat per això que no he dormit com de costum, suposo que eren als nirvis de poder aconseguir l’objectiu fitxat i de tornar a posar-me un dorsal i trobar-me de nou a una línea de sortida d’una cursa.
L’objectiu era el següent: 8:30am, ruta amb als de S’Arenal i després córrer el cross de Campos, tot i estar lesionat del bessó dret no em volia perdre aquesta cita que vull que sigui habitual en el meu calendari, no només el cros sinó aquest biatló particular.
Com vos deia he sortit de casa amb en Migue i en Llorenç a les 8:30am cap a n’es Cap Blanc per re agrupar-nos amb als de S’Arenal, com de costum passat Cas Busso ens ajunta’m. La ruta final que he fet a estat, Campos, Cas Busso, Ses Salines, Santanyí, Felanitx, Porreres, Llucmajor, Campos.
Jo tenia clar que si volia aconseguir l’objectiu marcat no podia abusar amb la bici, per tant, me mentalitzat que avui aniria a roda, dins del pilot. Ho he fet la major part del recorregut, fins que en EL BOSS, en Toni Bon de camí cap a Santanyí s’ha despenjat fins a la meva alçada i m’ha dit; ¿QUE HACES AQUÍ?AQUÍ NO SE GANAN CARRERAS, LAS CARRERAS SE GANAN YENDO DELANTE!!!!i bastant abans algú ja m’avia dit que feia una estona que demanava per mi, i és clar, no era normal vorem allà, dins del pilot amagat, sense entrar a relleus. Per tant, un cop a Santanyí després d’una petita atura per necessitats fisiològiques (a pixar) he decidit moure, animar una mica l’ambient, anava tirant del grup, quan de cop i volta en Toni Bon arranca, agafo roda com puc, em demana relleus, accedeixo, no sé a quant rodàvem, però fèiem molta via, les cames cremen!!!!!ens allunya’m uns 300 metros del pilot, seguim a relleus, vaig mort!!!!la carretera Santanyí-Felanitx pica cap amunt, vaig ofegat, TONIIIIII!!!!!!!!!NO PUEDOOOO!!!!!PARA UN POQUITO O VETE SOLO!!!!!fèiem molta via, en Toni decideix afluixar i que ens deixa que el pilot ens agafi, a estat horrorós!!!!quin peti!!!Sortint de Felanitx cap a Porreres he tirat una poc més i després he tornat a dins el pilot, pensant ja amb el cross. Un cop a Porreres he mirat el rellotge hi marcava les 11h pesades, per tant tenia 1h per fer Porreres-LLucmajor-Campos, he pensat, segur que de Porreres a Llucmajor hi haurà sang i volarem i després podré anar més tranquil de Llucmajor-Campos, però no sé ben bé per que avui no hi avia ganes de fer sang com de costum a n’aquest tram de la ruta, hi hem anat més o manco tranquils, un cop a Llucmajor miro el rellotge, marca les 11:30 passades i penso, si vull arribar el cross no em queda més remei que fer una crono fins a Campos, i així a estat.
En total un cop a casa 110.88 km, 3h11’a mitja de 34’8km/h i la crono particular als darrers 15 kms a mitja de 37km/h, he arribat a casa amb les cames just a punt, jejejej.
Em canvio de roba i sabates, tres glops de cocacola, i cap a n’es cross, allà tens l’ocasió de felicitat l’any nou a molts de companys, Toumi, Juanan, brothers, Guerra, Cubano, Joan Carles, Aceitunos, etc etc etc. trot una mica per veure com reacciona el bessó, molèsties sofribles, sembla que aguantarà o això espero.
Comença el cross, decideixo anar suau, no em vull emocionar, sé que si forço una mica hauré d’abandonar i el meu objectiu és acabar el cross oblidant-me de qui porto davant meu, no tinc ritme per compatir amb ningú, i molt manco amb el que porto ja sobre que vulguis o no pesa.
Acabo el cross, 8’9 km amb un temps de 37’, ritme de 4’09”/km, molt! molt! molt! content, aconsegueixo l’objectiu, acabo el meu biatló particular, 111 bike + 8’9 run. i el més important de tot em començo a retrobar a mi mateix, torno a saber sofrir pel que vull aconseguir i quan això és fa realitat com avui, no hi ha millor resultat, vos ho asegur.

5 comentaris:

  1. Q be t'he vist amic!!! Aquesta pròxima temporada volaràs...

    ResponElimina
  2. Eres mi ídolo Pep !!!
    Saludos , Scaneo

    ResponElimina
  3. Enhorabona Pep perquè la feina ben feta surten els resultats i tu ho estàs fent. Moltes gràcies per ahir, si no ves estat per tu a la sortida de Felanitx ves amollat el grup ja que les cames no m'anaven.
    Al final vaig decidir no córrer, perquè quan era al camp de futbol començaven els veterans i no tenia temps de fer-ho tot.

    Pep moltes gràcies per ajudar-me, per estar al meu costat quan ho passava malament i gràcies per ser així com ets!!!

    Enhorabona!!!

    ResponElimina
  4. Estic content que hagis tornat a posar-te un dorsal :)

    ResponElimina
  5. Joan Carles, gra6, volar volar no cal, prefereixo un bon aterratge, jejeje. una aferrada
    Leandro, buscate a otro.
    Llorenç...Llorenç...EL DEPORTE NO FORJA EL CARACTER, LO PONE DE MANIFIESTO. sempre que puc intento ajudar als meus.
    Jaume, encara no soc competitiu, quan ho sigui intentaré demostrar-ho.

    Una aferrada a tots.

    ResponElimina