dimarts, 3 de gener del 2012

BONS RECORDS!!!!

El bessó segueix fent mal, segueix anat coix, per tant, avui tot i tenir entreno de bici i córrer a peu, he decidit només fer bici, a veure si demà puc tornar a córrer una mica.
Avui he anat a fer 60 kms de bici, ruta, Campos-Vilafranca-Montuïri-Randa-Llucmajor-Campos. Com sempre vos dic, una ruta que m’agrada, repetxons amb rampes del 15% que vulguis o no et fan canviar el ritme.
Aquí vos deix el vídeo de IRONTRIMALLORCA103, està molt bé, el primer que m’ha vingut el cap a estat TOP 6!!!!TOP6!!!! que em cridava n’Iván meitat de la primera volta de córrer, el segon que em ve el cap és el que pensava el mateix moment que em cridava això, no acabaré ni dins el 20 primers, jejejje, el tercer que em ve el cap va ser que vaig enviar a porgar a n’Iván, recordo que li vaig dir, no me digas nada!!!!voy muerto!!!!va callar de cop, jejejej i el quart record va ser que em vaig menjar literalment la rotonda del punt de gir, anava tan emocionat en ficar el màxim de temps a n'en Juanan que vaig acabar pegant un esclat de campionat a la rotonda, jejeje. El final TOP 10 i 3er de la meva categoria.

4 comentaris:

  1. Jo tb tenc molts bons records d' aquesta prova i per això enguany repetiré

    ResponElimina
  2. Vamossssss vas top 6 !!!!!!!!! Ja,ja Ivan

    ResponElimina
  3. Me gustó el video, pero este año , serás TOP 5 !!!con la experiencia que has conseguido y lo mejor preparado que estas, no espero otra cosa, ánimo !!!

    ResponElimina
  4. Pep, jo encara no sé que faré, però ja vorem, m'agradaria repetir tot i no ser una prova que s'ajusta el meu perfil, em sap més greu no poder anar el Tristar que crec que s'ajusta més a mi.

    Iván!!!!!cuidado que quien espera, desespera, jejeje. TOP 5????claro...si se retiran uns 15 o 20 de por delante, tal vez lo consigua, jejjeje

    una aferrada

    ResponElimina