dimarts, 6 de desembre del 2011

ENTRENO D'ÈLIT AMB CICLISTES D'ÈLIT!!!!!

Avui, seguint la tònica d’anar retrobant-me a mi mateix en quant a sensacions, he tornat a fer una ruta de les que no hi ha més remei que sofrir o telefonar que et venguin a cercar, i com a mi el que m’agrada és sofrir i si això l’afegim que l’únic cop que vaig haver de telefonar que en vengessin a cercar vaig jurar que mai més, m’ha tocat gaudir, és a dir, sofrir.
Ruta; Campos, Llucmajor, Algaida, Sta Eugènia, Sta. Maria, Bunyola, Sóller, Deia, Valldemossa, Sta. Maria, Sta. Eugènia, Algaida, Llucmajor, Campos. Kms 149.
La ruta no és gens despreciabla però si això li afegim que me trobat envoltat de l’Èlit de la categoria Èlit i Senior del ciclisme de Mallorca això és èxit assegurat, és a dir, sofriment segur (jejeje).
Avia quedat amb en Xesc Artigues per fer la ruta, no cal fer presentacions d’en Xesc, de sobres conegut dins el mon del ciclisme, i sinó feis una ullada a les classificacions de les curses ciclistes, però mireu la part de dalt de la classificació. Un cop ariibats a Algaida ens acompanyat n’Alberto Borras, també guanyador de moltes curses categoria Senior, és a dir un altre crack. Després quan hem estat a Bunyola, s’ha unit en Joan Marín, la cursaa darrera que va guanyar i que ara em ve el cap, va ser juntament amb en Xesc Artigues a Artà, a un circuit durissim!!!també vaig vorer-lo guanyar de forma espectacular crec recordar l’any passat a l’etapa del Pla de Mallorca a Montuïri, arribant en solitari. Juntament amb en Juan s’ha unit en Vicente Pastor, corredor del centre d’alt rendiment, de la selecció Espanyola, etc. RES!!!tots i cada un d’ells jovenets, autèntics cracks, guanyadors de curses ciclistes, com vos deia corredors de l’Èlit Balear, i amb ells el paquet d’en Pep.
Bé crec que no cal que faci cap comentari del que ha estat l’entreno, sobren les paraules, és fàcil de interpretar, només una pinzellada, de tornada cap a Campos, pel camí de Galdent, PÀJARA!!!!BIEENNN!!!!!perquè BIEN? per que això significa que he sofrit, que hi hagut GAASSSSS!!!!!!per tant, que gaudit el màxim!!!

2 comentaris:

  1. Cabrón, si cada pujada l'has feta totsol per davant! I tornant en lloc de fer tras moto e fet traspep...

    ResponElimina
  2. Menos mal que declinamos la invitacion que nos hicistes, pobre de mi,bueno ......mejor pobre de nosotros..... hubieramos ido cantando y encima riendonos, jajaja.
    Fiera que ya estas empezando a enseñar las garras otra vez !!!!
    Saludos Scaneo.

    ResponElimina