dilluns, 22 d’agost del 2011

PROCÉS DE DESINTOXICACIÓ

Avui, després de ses festes de la Mare de Déu d'Agost de Campos i de Sanr Roc de Porreres és hora de tornar reprendre el camí.

Dimarts passat a sa cursa ciclista de Sant Roc vaig durar més del que feia comptes, tot i que vaig acabar doblat com és habitual, vaig conseguir acabar que sempre és molt important.
La resta de la setmana vaig anar fent, dimecres com és obvi, va tocar curar sa resaca de Sant Roquet,

Dijous crec recordar que vaig anar a nedar:

1 x 800 (200 crol / 50 tec, 50 crol, 50 peus, 50 crol)
1 x 1000 aletes
1 x 800 pull-manoples
200 suaus

Després s'horabaixa vaig telefonar a n'Iván per poder anar amb ells a fer la ruta de s'I CAN, ell em va dir que anirien en grup i "tira tira" jo vaig respondre que per mi genial. Ells havien quedat davers les 17h a Palma, per tant, jo vaig decidir sortir una mica més prest per sorti-los a camí a sa ctra. de s'Aranjassa. Vaig calcular malament el temps feia comptes trobar-los adalt de ses costes, i no va ser fins abaix de tot, o sigui, fins a sa barriada de s'Aranjassa, allà de lluny vaig veure com venia el pilot Mallorcatraining venia compacta, vaig donar mitja volta i esperar que el pilot m'absorbís, observo que és en Fabian que va tirant del grup, començam les primeres rampes, en Llorenç m'avança, ALELUYA!!!!!BENDITOS LOS OJOS!!!!!a la fi el veig, molt de temps sense entrenar plegats, fem dues rialles mentre anam pujant, de sobte observo que just darrera nostra tenim en Fidalgo, uffff!!!!!!ens saludam, poc després en Llorenç es col·loca a roda meva, ufff!!!!penso que segurament n'Iván als hi ha dit; a por él!!!GASSSS!!!!feia una hora m'havia dit que aniriem tira tira i ara m'amolla aquest animal (Fidalgo), evidenment en Fidalgo no tarda en avançar-me per rellevar-me, el vent en contra de costat, fent més dura si cap la pujada, continuam així, fent relleus, en Fidalgo 39-14 i una facilitat aclaparant, jo 52-21 agonitzant (jejeje) no tenc temps ni girar-me darrera per veure si la resta del grup ve. Un cop arribats a Llucmajor decidim tornar enrere a cercar la resta, en cap de poc temps observam el primer grup perseguidor comandat per en Miniño, Llorenç, Iván. ens passen com un míssíl, nosaltres dos decidim esperar una mica més a la resta del grup, fins que decidim tornar continuar amb la ruta amb la mateixa tònica, a relleus, fins a Randa, allà comento a n'es Fidalgo que jo m'aturo a omplir els bidons d'aigua a Sa Font de Randa, éll em diu que també, merdà!!!!! penso (jejejejej) no hi ha manera que desferrar-me'l (jejejej) tocarà sofrir encara més, però allà en Fidalgo em diu que ell ha de fer menys kms (ALELUYA!!!) (jejejej) per tant, quan arribem a s'encreauament del camí vell de Porreres, jo acompanyat d'un altre company seguirem cap a Porreres i en Fidalgo cap Algaida. Un cop arribats a Porreres anant una mica més tranquils després de deixar en Fidalgo indico el company que jo continuar-re cap a Campos, ell seguirà cap a Llucmajor per continuar amb la ruta.
Un cop arribat a casa 70 km, GRACIAS IVÁN POR DEJARME VENIR CON EL GRUPO!!!!!QUE CAB....ON!!!!(jejeejej)
Divendres vaig descansar, millor dit vaig recuperar-me de la pallissa de dijous (jejejeje), el vespre vaig assitir a la xerrada d'en Miquel Capó a Campos, vaig quedar bocabadat del que aquest home a conseguit, però el que més em va sorprenda i vaig aprendre és que és pot ser competitiu com el que més el mateix temps que solidari com cap, MIQUEL CAPÓ SOLER GRAN CAMPIÓ, MILLOR PERSONA, i no és un tòpic!!!!!!

Dissabte vaig anar a nedar 1,5 milles per la platja des Caragol i després a córrer 11 km pel Cap Salines recordant el dia del CTO de Balears de Triatló.

Diumenge vaig tornar agafar-me el dia de holydays!!!! per diferents motius.

Avui he començat amb el procés:

He anat un cop més a nedat a Sa Coloni, aquest cop a sa Platja des Dolç, en total 1,3 milles.
Després a córrer, ufff!!!!!sèries!!!!!!no recomano a ningú fer sèries després d'una setmana de festes, gin-tònics, poc descans, etc.
He fet:

4 km d'escalfament

3 x 400 a ritme A3+ (tocava haver-les fet a Tola-VO2) malament, massa lent
3 x 1200 a ritme per davall de A2+ (tocava fer-les A2-) malament, massa ràpid
Després 5' de trot suau

En total 11 km, no som capaç de controlar el ritme, un clar símptoma de mals entrenos

Pocs entrenos, poc descans, molta festa, molts gin-tònics fan que em plantegi molt seriosament la meva participació a l'I CAN.


5 comentaris:

  1. Mecagon "..." no ploris que estas a tope. Podries descansar fins el dia de l'Ican i encara ens pasaries a tots... el gin tonic pensa que van molt bé per tenir el motor ben "engrassat". Ara me tonca a mi comensar amb els gin tonics, t'agafaré el relleu... Salut i força

    ResponElimina
  2. Gaaaasssss, Ron hielo y Cocacola con gaaaasss!!!

    ResponElimina
  3. Aixo es bo!!!!! Festa, beure, menjar, boixar i descansar. Aixo es el milor entrenament!!!!!

    ResponElimina
  4. Veo Pep que nos estas copiando los entrenos!! jejeje be que fas crack!!!


    Saludos makina!!!

    ResponElimina
  5. Llorenç, el que t'espere....
    Migue; Un cubata con GAASSSS????es peligroso
    Jaume; estic dacord, però tot amb justa mida...
    Jose; lo bueno se contagia jejeje

    Una abraçada a tots!!!!

    ResponElimina