dilluns, 15 d’agost del 2011

PERDONAU-ME

Vull començar demanat-vos disculpes a tots als "blogeros" que em seguiu per haver-vos deixat de informar-vos, no penseu que vos hagui oblidat durant aquests dies, però per diferents motius m'ha estat més que complicat seguir amb la rutina habitual degut a diferents motius inesperats que m'han anat succeint en poc temps i que vos aniré explicant.
En qüestió d'entrenos dir-vos que aquesta darrera setmana ha estat complicat seguir el planing, bé...això no és cap novetat (jejejej), però aquesta setmana a estat a la inversa, si si, he fet menys del previst, per tant, sa penitència de ses properes setmanes serà dura.

Dilluns; SWIM and RUN;

Swim: 2400 metres

1 x 1500 (500 crol / 500 (100 peus , 100 tec) / 500 aletes)
1 x 800 pull-manoples
200 suaus

Run: 9 km de cc.

Dimarts; BIKE

Vaig anar a Cura, segons el planing tocava 50-60 suaus però ja me coneixeu (jejejej), cap a Cura...Allà després de la primera pujada vaig trobar-me amb en Bernat Mesquida de Porreres que també feia s'entreno allà, varem baixar plegats i ferem la segona pujada junts, després em va acompanyar fins a Campos.
En total 60,8 km amb 2 pujades a Cura, 1ª Camí de Ses Voltes i sa 2ª per Randa.

Dimecres; run sèries

3 km d'escalfament; 3 x 3000

En total 14 km.

Dijous; Run

Fins davers les 22:30 h no vaig poder trobar un moment per poder anar a fer 10 km de cc. feia molt de temps que no anava a córrer el vespre i he de dir que té moltes coses positives, sobre tot que no t'adones del ritme que portes, si és alt o baix.

Divendres, dissabte, diumenge i dilluns "DESCANS" bé descans descans...entre berbena amunt berbena avall...passa el que passa. 4 dies sense fer esport però sempre envoltat d'esport gràcies als meus amics de XTRM EVENTS. No recordo el darrer cop que vaig estar tant de temps sense fer esport però sens dubte el motiu bé ho mereixia.

Dimarts; avui he tornat a reprendre als entrenos, he anat a rodar i per sorpresa meva m'he topat amb el meu "pupilo" (jejejej) en CERDÀ davers ctra. "Sa Torre" Llucmajor, he donat mitja volta i em anat plegats.
En total 81 km a 32'3 km/h.

Demà tenc cursa en el meu poble natal, Porreres, Trofeu Sant Roc, un circuit urbà on hi ferem 40 voltes (50 km), l'any passat a la categoria promoció vaig conseguir guanyar tot i que no ho tenia previst, però les curses surten com surten. Demà serà un dia molt molt diferent, arribo amb les cames molt molt molt tocades, i estic quasi segur que no aconseguiré acabar, però com sempre dic; feré el que pugui...GAAAASSSSSS!!!!!fins a fer un tro (jejeje).


4 comentaris:

  1. 17:15h. millor perdre el temps amb un altre cosa Jaume. Dureré poc, t'ho dic sincerament, tenc ses cames molt tocades.

    ResponElimina
  2. Pep, ya te dije que tanta verbena y carreras de ciclismo popular acabarían contigo. Tu sigue sin hacerme caso y verás como acabo ganándote en el ICAN. Luego no digas que no te avisé, jejeje ;-)

    ResponElimina