dijous, 28 de juliol del 2011

GRÀCIES...

Es ben sabut la dita de que el món dona moltes voltes, ho dic perque qui m'hagués dit fa més o manco un any i mig quan vaig començar entrenar en bici a n'aquelles hores i poc més de 7 mesos triatlóns, que tendria la sort a través d'un amic, en Llorenç de coneixer a n'Iván Muñoz, no fent referència com entrenador, que sens dubte els meus humils resultats són gràcies a ell, sino la sort de poder compartir moments increibles deixar-me entrar en el seu cercle, un cercle de bona gent i de grans esportistes tant a nivell popular, com a nivell profesional.
Avui, gràcies un cop més a n'Iván serà un dia d'aquest que recordaré durant molt de temps com molts d'altres darrerament, he tornat tenir el privilegi de compartir entreno amb en Miniño, Ari, Iván, Fidalgo, Jorge Naranjo (Subcampió d'Espanya d'Acuatlón), Emilio Martín (actual Campió d'Espanya Absolut 2011). Es recorregut a estat; Son Ferriol, Sóller, Deià, Valdemossa, Son Ferriol, però el recorregut a estat el de menys, el més important a estat el que he disfrutat amb ells.
No sé quin temps duraré en aquest món de triatlons, duatlons... perque com vos dic, el món dona moltes voltes, però el si sé es que el que he viscut aquets darrers temps a nivell esportiu és in-cre-i-ble e inimaginable i per això GRÀCIES...

Aquí; Miniño, Iván, Emilio Martín, en Fidalgo, Jorge Naranjo i n'Ari a Sóller en voltat (tenien un altre pla d'entreno)

Blog de Emilio Martín clicau aquí

2 comentaris:

  1. Me das envidia sana jeje.Es una suerte codearse con gente asi.Un saludo Pep.



    DAVID GUERRA

    ResponElimina
  2. La verdad que soy un afortunado, un saludo David

    ResponElimina