diumenge, 26 de juny del 2011

DISSABTE DE GRUPETA

A les 9:00h a casa erem en Bernat Mesquida, Bernat Xamena i en LLorenç, haviem quedat una mica més tard que de costum perque com que no teniem previst fer molt de kms no calia pegar un altre dematinada.
Ses cames estaven una mica dolorides, sobre tot als primers kms, normal després d'un dia llarg com es d'ahir. Sortirem direcció S'Estanyol ja que per aquí estava previst passar amb Sa Grupeta, però no va ser fins el principi de sa crta des Cap Blanc que varem reagrupar-mos. Jo no estava per massa "floritures" per tant, vaig decidir posar-me dintre des pilot que és on millor es va. Arribats a S'Estanyol El Boss (Toni Bon) ens comunica; se abre la veda!!!!reagrupamiento en Randa!!!!mare de Déu vaig pensar jo...això pot ser infernal...però després d'un parell intents d'escapades tot va transcorre en normalitat. Abans d'arribar a s'entrada de Campos vaig decidir provar ses cames per veure que tal... realitzant un canvi de ritme, a n'aquells moments vaig adonar-me que el que havia de fer era no tirar "cartuxos" perque eren pocs als que em quedaven.
Passats Porreres i ja en direcció Montuïri pes Camí Vell tot seguia igual, arribant tots junts a s'encreuament on  comença sa pujar cap a Randa, ja d'un principi vaig decidir oblidar-me dels "gallets" i pujar amb als que més malament els va això de ses rampes per tal de donar-los una mà. Arribats a Randa omplirem als bidons i cap a Llucmajor on es grup de casa ens varem despedir de Sa Grupeta i continuarem cap a Campos pes Camí de Son Marrano.
En total 79 kms.

2 comentaris:

  1. Deus estar cansat de passar per davant ca mun pare

    cami de son marrano km 3,1 crec q possa

    ResponElimina
  2. jejeje, sa veritat que és que crec que podria fer-lo amb als ulls tancats...ho conec pam per pam...m'encanta.
    Una abraçada Pep

    ResponElimina