dimarts, 14 de juny del 2011

DIA DE DESCANSO (OPCIONAL)

Això era el que deia es planing DIA DE DESCANSO (OPCIONAL), però més o manco ja podeu imaginar-vos que jo...jejeje


He dicidit anar a nedar a sa platja, normalment vaig a Sa Coloni de Sant Jordi, un lloc emblemàtic per mi, però avui he optat per anar a Sa Ràpita, concretament allà on l'any passat es va celebrar es triatló, a on per cert, vaig aconseguir el meu primer podi, un tercer lloc que em va saber a glòria per diferents questions, d'entre altres per que el dia abans vaig tenir carreres (open)de bici a Maria de la Salut i repassant dades d'entrenos... resulta que varen ser 43'20" de cursa Open, a 168ppm de mitja i a 38,7 km/h, però l'altre dade més significativa era que portava més de tres setmanes sense anar a córrer ni nedar, per aquells "entonces" podriem dir que única i exclusivament feia bici (això si, molta molta bici) mostra evident va ser que vaig aconseguir fer es segon millor parcial amb bici BTT a sa triatló.







Bé!! que me'n vaig per ses bardisses...el que deia...que he anat a nedar a Sa Ràpita, primer he pres una mica es sol i llavors he nedar uns 1700 metres, i hagut molta corrent i qualque ona que m'ha fet catar més un cop s'aigua...després he descansat una mica més a n'es sol com un "dragó" (relax).


Un cop arribat a casa he anat a córrer 10 km. He començat molt molt "ronsero" però a mesura que anava suant també anava agafant ritme fent aixó que'ls darrers 2 km direm que es ritme era iimmportant...


Oséase, OPCIONAL!!!!!

4 comentaris:

  1. quin caxondo....je,je...buen entreno!!!ivan

    ResponElimina
  2. tu.... com jo! ni p**a cas al Guru!!! jejejeje

    ara sí que vos podeu preparà! ahir vaig aprendre a agafar el bou per les banyes!! jejeje

    ResponElimina
  3. Ya sabes, el sofá de casa me da dolor de espalda jejeje.

    ResponElimina
  4. Kiko, al que digui el Guru va a missa!!!!jeje. agafeles fort no sigui que es bou et fugi jejej. Una abraçada rei.

    ResponElimina