divendres, 27 de maig del 2011

COLL DES VIDRIER

Ahir vaig anat a fer es reconeixement a n'es sector de bici de s'Irontrimallorca103.

He de dir que serà un circuit molt molt ràpid pels que arribin en condicions, perque us feu una idea, jo sense pitjar gaire, entre altres coses perque no coneixia es traçat i havia d'anar mirant per tot arreu per tal d'equivocar-me el menys possible he fet una mitja de 32,1 km/h.
Més que res... tenia ganes de veure que tal era sa pujada a n'es Coll des Vidrier, i he de dir que m'ha decebut molt per l'ho curt que és, a n'es video voreu que pràcticament sa pujada dura 2'50" (tira tira, anava gravant amb sa càmera), amb això tant curt sols s'hauria de dir que és un Coll, sino que millor dit un "repetxo".
La resta ja podeu veure a sa gràfica, he de dir, que hi ha un tram que no és correcta, però poca cosa, no canvia gaire, és que m'he liat una mica "bedava" jejejeje.




També he fet dues fotos allà on segurament arribarem després de nedar i es carrer on col·locaran es bike park (boxes)


Llavors a les 21h a Felanitx he anat a veure, escoltar i aprendre den Toni Contestí a sa conferència sobre la seva experiència a sa Yukon Artic ultra 2011. Tots als elogis cap a n'en Toni són pocs però el que més per mi es la seva humiltat per damunt de tot

3 comentaris:

  1. gracies per la info del Irontri!!!
    ara se un poc mes! jejjee

    ResponElimina
  2. NO HI HA QUE KIKO. ETS S'ALEGRIA EN PERSONA, SEMPRE AMB UNA RIALLE DE ORELLA A ORELLA, ETS UN CRACK!!!!

    ResponElimina
  3. Hola Pep.

    Com podria contactar amb tu mitjançant correu electrònic?

    Un saludo!

    ResponElimina