diumenge, 3 d’abril del 2011

ANAM SUMANT!!!!

Avui un dia més anam sumat quilòmetres.
Em sortit de Campos en Migue i jo direcció Felanitx pes Camí de Sa Carrotja a cercar en Llorenç amb el que havíem quedat que avui aniríem a fer dues voltes completes a n'es circuit des Tristar 111. Quant em estat tots tres als hi he dit que avui res de res de dragting, a set metres un d'altre i aguantant és meu ritme i la distància, quan he arribat a Felanitx em gir a darrera i veig que a set metres no venia ningú, quan han aparegut; què feis!!?? he dit 7 metres no 70!!!!!s'han rebel·lat, no!! no!! han dit, tu ves fent i nosaltres ja vendrem, per tant, cada un anat fent pel seu cap de vent.
Em decidit fer el circuit com el dia de la cursa, començar amb una volta completa per llavors afrontar sa primera pujada a Sant Salvador, després una volta més a n'es circuit abans de fer la segona pujada. Dades a anal·litzar per tenir en compte són que, a la segona pujada he trigat 40" més, però la dada significativa és que tot i perdre 40" he emprat 11 pulsacions per minut més de mitja, o sigui a més temps més pulsacions!!!!hauria de ser a l'inrevés, a més temps menys pulsacions, serà la fatiga...
Quan baixava de fer sa segona pujada i m'he topat amb en Llorenç, a decit no acabar de pujar, i baixar amb mi, però llavors quan em topat en Migue ell a volgut acabar de pujar, per tant, a meitat des Puig, mitja volta i cap adalt a cercar en Migue. Un cop adalt s'ha produït s'anècdota des dia, però si de cas que la conti en Migue...
Em baixat cap abaix, s'havia fet tard, per tant, em tornat cap a Campos per la carretera principal de Felanitx-Campos, que és més ràpid que anar pes Camí de Sa Carrotja.
Un cop a casa 131 km amb dues pujades i mitja a Sant Salvador.
M'he calçat ses Saucony, tot i no tenir-ne gaire ganes i, a correr!!!!10 km a un ritme de frequència cardíaca del 85%.

Entre divendres horabaixa i diumenge dematí 300 kms amb bici i 4 pujades i mitja a Sant Salvador, volvemos a tiempos pasados!!jejejej!!!com m'agrada!!!!!!GASSSSSS!!!!!

M'agrada; El dolor no existe, está en tu cabeza, contrólalo, destruye-lo, elimínalo, y sigue, haz sufrir a tus rivales!!!!!

2 comentaris:

  1. jeje, no se porqué pero cuando el sábado fui a subir en bici, por primera vez en mi vida, el puig de San Salvador. Sabía que te encontraría.

    ResponElimina
  2. JEJEJEJ, FUE CASUALIDAD O MEJOR DICHO CAUSALIDAD!!!!!UN ABRAZO

    ResponElimina