dissabte, 19 de març del 2011

PREVIA DE SA MITJA!!!!

8:45h, defora de casa en Llorenç, Bernat Mesquida, Bernat Mieras, Xisco Pol, Joan Ramón Xamena.
Em partit direcció a sa ctra des Cap Blanc per reagrupar-nos amb Sa Grupeta.
A s'alçada des Cas Busso, em vist venir un grup considerable, Són ells???ens em demant, si si, em donar mitja volta, però quan ens an agafat a resultat ser als des grup B, ostres!!!!!i els altres???ara venen!!!i efectivament dos minuts després es gran grup a arribat, comendats pe'n Cerdà entre altres, erem un munt, he vist que avui tornava haver-hi nivell, ens acompanyava una vegada més es Campió d'Europa, en Marín, Borràs, etc...
Quan em estat a n'es ranxo de cavalls em girat direcció a Llucmajor pes Camí vell de Cala Pi. Aquí ja des d'un principi a començat haver-hi moviments, fent això que es grup es dividis en dos, un grup per davant amb es Campió d'Europa, Cerdà, Marín, etc...i a uns quant de metres el gran grup, he decidit pitjar un poc per tal de que Sa Grupeta anessim compactats, però quan em aconseguit agafar als escapats ha resultat que es pilot sa dividit un cop més en dos o tres grups arribant així a Llucmajor.
Aquí em esperat una mica per reagrupar-mos, faltaven en Toni Bon, etc....Un cop tot es pilot cohesionat, em continuat cap a Porreres tots junts, sense massa estirades, amb en Cerdà marcant es ritme i jo donant-li qualque relleu, estava clar que aquesta aparent tranquil·litat duraria poc i, efectivament just a n'es final des repetxo de Sa Bastida, en Carlos a estat el primer en rompre s'armonia, es clar, baixant tothom té forces!!fent això que arribant a Porreres hi hagés sprint final, entre en Chris, Sampol i un servidor.
Llavors un cop atravassat Porreres, em seguit direccio Felanitx, En Cerdà a estat es primer en augmentar es ritme ja des d'un principi, jo juntament amb en Sampol estiravem des pilot a un ritme normal, en Sampol ràpidament m'ha dit que em deixava sol, jo he continuat igual, sense augmentar es ritme, darrera meu no avia ningú que em donés cap relleu, de fet, als que m'adelantaven era per enllaçar amb en Cerdà que encara anava escapat uns 25 metres per davant nostre, jo no volia fer estirades, sino que el que volia era portar un ritme de creuer. Llavors és Campió m'avançat i em diu, Posset a roda???ok!!!i així ho he fet fent això que el cap de poc temps ens juntàssim amb es grupet d'en Cerdà arribant així a Felanitx.
Només sortir de Felanitx, en Cladera ha foradat, mira que bé!!!!estic segur que molts an pensat!!!jejjeje, no per res, sino perque sa locomotora Toni Bon havia possat es 53-11 hi es veia venir que per arribar a Campos hauriem d'estrenyer sa barramente. Un cop solvantat "es parxe" em continuat tots junts haven-hi un esprint com era d'esperar entre en Sampol, Chris i altres arribant a Campos.
Allà, en Marcos a sofrit una petita caiguda a sa rotonda, tanta sort que no ha estat res. Em continuat junts direcció ctra des presos, als que quedavem, perque alguns ja s'havien despedit. Es notava que ses forces no eren ses mateixes que quan anavem pes Camí Vell de Cala Pi, jejeje!!!En Cerdà (que quan als altres comencen anar malament, ell comença a tenir ses cames trempades) a atacat!!!! agafant-li en Gabi roda, es pilot tot i anar fent relleus, als em perdut de vista.
Jo i en Llorenç ens em despedit de Sa Grupeta a s'encreuament de sa ctra. que va en direcció a n'es Cap Blanc, em girat cap a S'Estanyol i d'allà cap a Campos.
Un cop a casa i 100 km a ses cames a una mitja de... saucony calçades i a trotar 15', llavors he fet un parell de sèries curtes de velocitat a un ritme de 2:47/km per activar ses cames!!!això diu n'Iván!!!!jo crec que ja estaven activades, jejejej!!!però em de creure als que'n saben!!!i després a trotar 10 minuts més.
Teòricament ses cames estan apunt per demà, però no és el mateix sa teoria que sa pràctica, jejeje.

Fotos



Video


Otro

4 comentaris:

  1. ..je,je, eso creo yo tambien, pero no despues de esos 100km "suaves" el dia antes, animal!!!je,je..aunque ya se sabe hay que hacer caso a los que saben...
    Bueno por lo menos se que por la noche descansaras..je,je..
    dew crack

    ResponElimina
  2. Quines fotos més guapes, Pep. Estàs fet un crack, com sempre.
    Avui he passat gust de surtir a entrenar amb la grupeta, com està la gent !!!
    El pròxim dissabte més.
    Salut.
    Tito.

    ResponElimina
  3. Muy bonito video Pep y las fotos que decir, no se como te lias con todo esto y al dia siguiente corres la mediamarathon,saludos
    Scaneo

    ResponElimina
  4. Iván mejor no te digo la media del sábado, porque sino...Gracias por todo.
    Tito, gracies estic content de tornar-te a veure amb Sa Grupeta, una abraçada
    Leandro gracias, es un placer y una cita inquestionable la de los sábados con la Grupeta para mi, me gusta estar rodeado de buen ambiente!!!
    Un abrazo a todos y gracias.

    ResponElimina