dijous, 3 de març del 2011

ENTRENO 53-11

Avui he tornar sortir des guió, he anat a fer dues pujades a Sant Salvador tot i que aquesta setmana és de recuperació.
Davers les 15h quan sortita de casa feia (brusca prima que diuen) però encara no havia enfilat es Camí de Sa Carrotja i sa (brusca prima) s'ha convertit amb (una bona brusca). No feia ni un quanrt d'hora que havia sortit de casa i ja anava banyat fins a sa pell, duptava en tornar a cases o continuar, he pensat, ara ja hi som!!!o sigui que he seguit direcció Felanitx. A mesura que m'hi acostava veia que pareixia que s'aclaria i de fet quan creuava per dins Felanitx a deixat de ploure. Arribat a n'es portell de Sant Salvador he decidit fer sa primera pujada amb plat gros (53) i pinyo (19) i canviar de pinyo a cada km, exemple; 1er km 53-19, 2on km 53-21, 3er km 53-23..., un cop adalt he baixat molt a poca poc s'asfalt estava banyat i no es tractava de pegar un esclat. Sa segona pujada ho he fet a la inversa de sa primera, exemple; 1er km 53-25, 2on km 53-23, 3er km 53-21, 4art km 53-19.
Un cop abaix he anat a rodar una mica més amb cadència Toni Bon (53-11), però en lloc d'anar-me'n directe cap a cases, he deicidit voltar un poc més; Porto Colom, S'Horta, Calonge, Santanyí, Es Llombars, Ses Salines i Campos, tot es temps amb 53-11.
En total 83,26 km amb dues pujades a Sant Salvador estil Toni Bon, ahhh!!! i banyat fins a sa pell, un cop a casa no podia doblegar es dits des peus, quin mal!!!!

Lance Amrtrong- Strength Training Workout

2 comentaris:

  1. Aquí hi ha la diferència. Ahir quan te vaig telefonar era perquè no veia clar el temps i que arribava un poc tard, però al final també un poc d'excusa per el fred que feia. En canvi tu vares sortir polguent je je je... mai te podré agafar "trainer". Bon entreno!!!!

    ResponElimina
  2. jejejej Trainer jejejje. Quien quiere hacer algo encuentra un medio, quien no quiere hacer nada encuentra una excusa!!!
    Quan plovia em cagava en tot!!!!però com que soc així d'animal...

    ResponElimina