dilluns, 31 de gener del 2011

Toni Payeras, un «ironman» mallorquí

Video; Toni Payeras, un «ironman» mallorquí

Aquí teniu es video de presentació des nou repte d'en Toni, es un Solleríc, un referent dins es món de la llarga distància, un modèl a seguir.

Mentre jo tenc el somni de poder acabar un triatló de llarga distància, a ell això ja li queda curt, en lloc d'un en farà dos!!!!si si, dos!!!però seguits!!!!in-cre-ï-ble i, ajudant a una bona causa, sa fundació Viçens Ferrer.

Toni d'aquí vull donar-te tot es meu sincer suport, ànim i força per que puguis complir aquest nou repte, estiré pendent durant sa prova.

Per mi ets una font de motivació i d'admiració dins s'esport, quant estic cansat, quan ses cames em fan mal, quan no estic prou motivat, pens amb tu i ses proves que has estat capaç de finalitzar i des sufriment que has estat capaç d'aguntar.

Molta força i molts d'ànims Toni, desigt que aquest mesos de dur entrenament facin es seu profit, estic convinçut que ho aconseguiràs.

Una abraçada.

Es seu blog;  Toni Payeras Moragues

2 comentaris:

  1. moltes gracies pep,i gracies per els anims en directe que me vares donar divendres a sa conferencia,pensa que en tornar em d anar a entrenar junts.una abraçada forta!

    ResponElimina
  2. Toni, això està fet, molts molts ànims i força.
    Per cert, Quin dia parteixes?

    ResponElimina