diumenge, 16 de gener del 2011

ENTRENAMENT AMB SA PENYA

Avui, a tocat entrenar amb Sa Penya Ciclista de Porreres, "my Team".
També ens ha acompanyat aquells tipus d'esportistes a n'als quals jo admir, es un FINISHER de Niça 2009, Frankfurt 2010, I Can 2010, etc. en Llorenç Garcias, "Grande Llorenç". També un veí de Campos en "Migue" un aficionat com jo a les duatlons, què per cert, diumenge te una duatló a n'es circuit de Montmeló de F1 de Barcelona, sort per ell, segurament l'hi anirà molt be, he trobat que amb bici està en forma.
Em sortit cap a Porreres per topar-nos amb sa Penya, avui amb l'absència den Joan Llaneras, però amb en Bernat Me. Tomeu Ross., Xisco P. etc. Es dia, com darrerament, boira i més boira, però gens de fred, sa volta a estat be, podriem dia que ha estat un dematí de "tobogans" i a l'ho darrer arribant a Campos quatre escapades, quasi totes neutralitzades menys sa darrera per part den Bernat Me. treuen profit als seus darrers entrenaments.
En total 95, 64 km

2 comentaris:

  1. Te volia donar-te les gràcies per deixar-me venir amb vosaltres i poder disfrutar de la bici, encara que ho hagi pasat malament je je je. Jo crec que la boira era de la "pajara" duia a sobre. Menos mal que no hi veiem perquè si arribo a veure la carretera em pega alguna cosa, només notava que pujavem i baixavem. Segur que no serà la darrera vegada que vindré. Gràcies Pep i a tots!!!

    ResponElimina
  2. Estic content que t'agredas, es dissabtes encara serà millor, ja voras.
    pasau-vos'ho be a sa neu!!!!!

    ResponElimina