diumenge, 30 de gener del 2011

CRÒNICA DUATLÓ ARTÀ

7:00 AM, riiiiiiiing!desperatdor, avui? Artà, ufff això es enfora no puc badar gaire.
Un cop arribats a Artà, només aparcar es cotxe, en Gabi a estacionat a n'es costat meu, quina coincidència, ell avui feia es seu debut a n'es món de ses duatlons. Em anat a recollir dorsals, allà ens han comentat que pujavem fins a n'es Castell de Son Salvador, No hi havia estat mai però vos puc assegurar que es Castell no sé com és, però sa pujada la recordaré tota sa meva vida!!!. Després em anat a una cafeteria per diferents motius i, entre una cosa i l'altre es temps se ens a tirat a sobre. Volia anar a fer una volta a n'es circuit de bici, com quasi sempre faig, però ja era una mica tard, i he decidit fer s'escalfament correguent, he trotat una mica i he fet un parell de progressions per pujar pulsacions i cap a sa línia de sortida, m'he col·locat a n'es costat d'en Tauler i de na Marga Fullana, ens em saludat i ella m'ha demanat per ses meves K-swiss, jo l'hi he dit que molt content i m'ha comentat que ella vol provar-les.
Davers les deu an donat sa sortida, es duatló constava de 3 voltes a n'es circuit a peu, 4 voltes a n'es de bici i, dues més a n'es de peu.
En Toniet Gran avui a estat es que ha començat a marcar es ritme, juntament amb en Paco Ruiz, en Jose Manuel Rosa, en Carlos Lopez i en Juanan estaven a l'expectativa, jo m'he aferrat a ells com sempre fins que he pogut, ells baixant eren més ràpids que jo. Em començat a fer sa pujada a n'es castell de Son Salvador, i cap amunt, i més, i més, llavors escales i més escales, quan he arribat a dalt, crec que feia aprop a ses 200 pp per minut, no podia respirar, quin calvari!!!!llavors baixada, cap a sa Plaça un volta més a pes voltants i cap a boxes. He arribat quan en Toniet, Paco i Jose sortien en ses bicis de boxes, tot sol, he fet una transició ràpida per intentat agafar-los, però un cop he sortit de dins es poble per anar en direcció a Canyamel un jove de s'organització amb es telèfon a s'orella em diu;
tura!! tura!!! tens que voltar aquí!!!! jo m'he aturat i l'hi dic:
No es direcció a Canyamel????
ell; si, no si, no, si, no no....
Així que veig es grup d'en Toniet més endavat i torn a partir en sa direcció que jo anava bé, es de s'organització no s'aclaria, i clar, ja vos podeu imaginar es temps que he perdut!!!!igual que es grup d'en Toniet que també els hi ha passat el mateix, però justament a n'en Juanan i en Carlos no, ni tampoc a n'es que venien darrera meu, avui sa sort a estat a favor d'ells, paciència.
Això com vos podeu suposar ha fet que jo que anava tot sol, abans d'acabar sa primera agafas es grup d'en Toniet que m'esperaven, però això també a fet que per darrera es grup d'en Tauler i Torrens també ens a agafat abans d'acabar sa segona volta i, aquí era on hi havia sa clau de sa cursa.
Erem un pilot d'uns 20 o 25 ciclistes, ningú volia estirar, en Tauler darrera de tot d'es pilot, veterà ell!!!tothom feia de roquer, estones tirava jo, estones altres, jo sempre tenguent en Tauler controlat, sabent que un moment o s'altre atacaria, jo creia que ho feia a sa darrera volta, però en un moment en que jo estava mal col·locat, ataca!!!!i està clar que a n'en Tauler no es pot donar-li ni un metre, en Victor un ciclista experimentat a aconseguit agafar-li roda, jo m'he ni ho he inetntat, me dedicat a controlar la resta i decidir jugar-nos-ho tot a sa cursa a peu. En Tauler ens anat agafant més i més metres, per que vos fegueu una idea, féiem tanta poca via que pareixia un grupet de cicloturistes, feia molt molt de temps que amb cursa no anava tant a poca poc, crec que es dies que vaig amollar cames vaig més ràpid, quin desastre!!!
Finalment arribada a boxes, un cop més, una transició ràpida que ha fet que sortís a uns 300 m d'en Toniet i a uns 200 m de Jose Manuel Rosa. He començat a un bon ritme, es bessons m'alertaven que no em passés, mateix ritme, he començat a sentir potades per darrera meu, he pensat que segurament seria en Paco Ruiz, aquell jove que diumenge passat em va avançar a n'es Parc Bit a n'es darrer sector a peu, però no, ha estat na Marga Fullana, ella feia sa duatló en sa modalitat d'equip mixt, em anat una estona junts, ella quan sa calçada picava cap amunt no aconseguia mantenir es ritme, això a fet que l'hi agafas uns metres que ja serien insalvables, abans des darrer gir per encarar meta, m'he girat darrera si venia en Paco, no le vist, venia na Marga, per tant, tot estava decidit.
Resultat final; 6 è classificat a sa general, 3 er classificat a sa categoria èlit 2.
classificació aquí


Jo orgullós de poder compartir podí amb en Juanan i en Tauler


2 comentaris:

  1. Molt bona Pep, cagondell 200 pp i devia haver una bona pujada, aveure si tenc ocasió de venir aveuret a qualque cursa però amb aquestes cròniques que fas casi no importa!!!! Forçaaa per cert aquest des mobil que no sabia res no devia ser del Madrid??? jejejeje

    ResponElimina
  2. Com té comentat, no sé si era del Madrid o no, però si sé que duptava igual que en Mou a s'hora de possar en Benzama!!!Diumenge a Son Negre es una duatló cros que m'agrada molt, l'any passat faig acabar 4 art. dissabte intentaré fer podi.

    ResponElimina