dilluns, 27 de febrer del 2012

UN GRIP = 4'08"

Idò si, des del día de descans del passat i ja llunyà dimarts dia 14 de febrer, no havia fet cap més entrada, i és que hi ha poc que contar respecte als entrenos a causa de una grip-neumonia que vaig agafar dimecres dia 15 quan vaig anar a gravar amb la Go-Pro  i marcar el recorregut de la duatló de Porreres amb la MTB.
El Dijous dia 16 va ser el darrer dia que vaig aconseguir poder  entrenar, estava ja bastant fotut, però així hi tot vaig anar a rodar 75km amb sa Foil, però només arribar a casa ja vaig adonar-me que estava ben fotut.
Divendres, durant tot el dia molt molt fotut  i és no recordava estar tant malament per un refredat, la confirmació va venir quan vaig començar a sofrir marejos assegut el sofà de casa i na Tina em diu que em posi el termòmetre, no era estrany, 41’5 de febre, ràpidament dins la banyera amb aigua taba, només veia “ballumes” jejeje. Cap el llit directe i el cap de dues hores na Tina sa n’adona que he banyat tot el llit i que porto el pijama xop, em poso un altre pijama, canvio el llençols, etc i dins el llit un altre cop.
Dissabte, pràcticament igual, drogat completament de medicament aconsegueixo que la febre minvi fins a 39-39’5, no surto de casa per res.
Diumenge, no estic bé, però organitzàvem un esdeveniment, La Enduro Maxi Bike i no podia fallar, completament drogat hi vaig i faig el que puc.
Dilluns, dimarts, malament,  dimecres també malament però noto un brot de millorança, però així hi tot no entreno, ja són 6 dies sense entrenar, no recordo haver estat tant de temps!!!jejeje. Dijous, segueixo amb la ingesta descontrolada de medicament però ja no aguanto més, decideixo anar a córrer el la cinta del gimnàs, ILUSO!!!!no puc córrer més de 30’. M’entorno cap a casa fotut fotut. Tot el que havia avançat cap a millor s’havia anat a norris.
Divendres, clar està no puc ni donar passa, estic destruït, però així i tot decideixo que dissabte aniré amb Sa Grupeta fins allà on pugui. Em poso d’acord amb el Llorenç i en Migue.
Dissabte, a les 8:30, tot i no tenir-ho del tot clar anam com sempre a la recerca de Sa Grupeta, l’objectiu era clar, aguantar fins a Porreres.
Quan ens agrupem m’alegra veure que entre als habituals avui ens acompanya en Toumi, als joves de la EBE, Fidalgo, i als més, un luxe per tots.
He de ser sincer i dir que el ritme afortunadament per mi no va ser com de costum, i és que vaig poder aguantar i fins i tot poder donar qualque relleu.
Diumenge, com sabeu, organitzàvem el Duatló de Porreres, el meu poble. Moltes gracies a tots per venir i esperam que l'any que ve fer-ho millor.
Per si no ho sabíeu, soc un autèntic patriota del meu poble, als que em coneixen de més a prop saben que prefereixo que parlin malament de mi que del meu poble, la majoria de Porrerencs tenim aquest sentiment patriòtic, ens omplim la boca dient en veu alta: JO SOM DE PORRERES, jejeje.
Bé i després d’aquest “resum” ara ve la explicació del títol de l’entrada d’avui, UN GRIP = 4’08”.
Avui, y lo siento mucho Iván!!!!no he pogut aguantar-me, volia saber que costa en quant a rendiment passar un grip-neumonia com el que he passat. Sé que influeixen més factor però necessitava saber en quant a temps quina diferencia hi havia entre fer una mitja marató (21km) amb un estat físic competitiu (pre-grip: 1:25'43") i un estat físic deplorable (post-grip) i amb pràcticament 8 dies sense fer esport. Si si avui he fet aquest test, 21 kms d’agonia constant!!!!des del minut 1 fins el darrer, sofrir sofrir sofrir, no he aturat de repetir-m’ho durant tot el temps, tosi tosi tosi, no me aturat de tot el temps.
El temps final del temps post grip a estat 1h:29’51”, 4’08” és el que et costa agafar un bon grip esportivament parlant.

1 comentari:

  1. Conec gent que mataria per aquesta marca a una prova oficial! Animal! Res és bó o dolent, només depén de amb que o compares...i tu t,has comparat amb tu mateix. A descansar Pep! Pere E.

    ResponElimina