dimarts, 17 de gener del 2012

UN TRIATLETA EL DÍA DE DESCANSO SIEMPRE ENTRENA

En certa ocasió, vaig sentir, a un triatleta professional dir en una conversa prèvia a una cursa: un triatleta el día de descanso siempre entrena, per tant, tot i que jo només som un aficionat i apassionat del triatló avui, un cop més, he aplicat aquesta regla, jejejej.
He agafat sa bici (sa cabra, fa més de dos mesos que no tinc bici de ruta i sempre que surto ho he de fer amb sa cabra)com vos deia he partit cap a Porreres, allà he fet una pujada a Monti-sion i després cap a Randa per la crta. Camí vell de Porreres.
A Randa he fet lla primera pujada, he començat amb 39-17 i cada km pujada puntes fins acabar el darrer km amb 39-25.
La segona pujada a l’inversa de la primera, he comensat amb 39-25 i a cada km he baixat puntes fins acabar amb 39-17.
En total un cop a casa 66 kilòmetres amb 1 pujada a Monti-sion i 2 a Cura, però l’entreno no acaba aquí, sinó que després he fet 20’ de gimnàs, tren superior i tren inferior.

Aquesta és una foto que va fer en Pep Vidal, un gran company, sabedor que el santuari és de propietat privada, jejeje. visitau el seu blog; http://www.pepvidal.net/

3 comentaris:

  1. El otro día me comentaba un tal Ivan que eres incontrolable. Que cuando se despista ya estás en Randa... Al final tendrás que acuñar un nuevo termino: DH (Descanso hiperactivo)

    ResponElimina
  2. Mique; no podemos tenerlo todo, imaginate si le hiciera caso, jejeje

    Pep; Gasss, si però com dic alerta que hi ha cops que el cable fa krek!!jejej

    Un saludo i gràcies

    ResponElimina