dijous, 19 de gener del 2012

LA BICI FEIA COSES ESTRANYES!!!!

Ahir vaig anar a córrer, una mica de carrera continua, sense forçar més del compte però sense dormir-me, en total  10 km pels voltants de Campos com sempre, he de dir que no em vaig trobar massa bé, molt de fred, mal d’ossos, estic refredat degut el canvi de temps de Stuttgart a Mallorca. Un cop a casa després de dutxar-me seguia tenint fred, ja està!! vaig pensar, hauré agafat es grip, vaig decidit atacar-lo fort, em vaig atiborrar de medicament, botella d’aigua calenta i dins del llit a escoltar Barça-Madrid.
Quan me aixecat sembla que ha fet efecte, seguim refredats però almenys el mal d’ossos i el fred ha desaparegut.
Avui a fet un dia preciós, per tant, com ja vos podeu imaginar he decidit canviar l’aigua (anar a nedar) per sortir amb sa bici, no feia comptes fer el que he fet, vull dir, feia comptes fer una volta de 50-60 kms tranquil·lament, no volia anar a Cura, no volia forçar, ja que aquesta setmana no toca forçar, però.....
He decidit partir cap a Porreres, d’allà cap a Montuïri, de Montuïri a Pina, Algaida, allà he anat a pujar a l’Ermita de Castellitx. Després feia comptes anar cap a Llucmajor, però quan he estat a l’alçada del desvio que va cap a Randa...la bici a començat a fer coses rares, feia girs inesperats i estranys cap el desvio!!! jo no sabia que passava!!! intentava aguantar el manillar en força i no podia!!!fins que no he pogut més i el final la bici a girat cap a Randa, jejejejeje, i clar de Randa m’ha portat fins a Cura, jejeje, per cert, allà ja fa uns quants cop que mi trobo en Joan Toni Fullana, gran triatleta de llarga distància, és nota que també a quedat enamorat d’aquest Puig, jejejej.
Bé un cop dalt, he partit cap abaix, però abans he rebut un missatge el mòbil, de na Tina, em diu; vendré tard, ufff!!!! he pensat, això canvia totalment el panorama!!!!significa que puc voltar una mica més que de costum!!!!per tant, no, no he fet més pujades, tranquiiiils, jejeje, he canviades pujades per sumar kms, i a més a bon ritme. Com vos deia he baixat de Cura i he decidit seguir en direcció és camí de S’Àguila (pels voltants de Llucmajor) e continuat pel camí des Palmer fins enllaçar amb la crta. Llucmajor-S’Estanyol, les cames estaven, com a mi m’agrada dir, trempades, jejeje, després de pujar a Castellitx i a Cura no quedava gens de carbunilla, jejeje. Amb sa cabra, acoplat i 53-14, semblava que la bici anava tota sola!!!He arribat a S’Estanyol, d’allà cap a Campos fins a l’alçada per la crta. des Pressos on he girat per agafar direcció Sa Colònia de Sant Jordi, arribat a la rotonda de Ses Salines he girat cap a Campos.
En total 91’8 kms amb una pujada a Castellitx i una a Cura, els darrers 50kms a un promig de 35km/h. Estic content, poca poc anirem agafat ritme.

1 comentari: