diumenge, 10 de juliol del 2011

RUN + TRAVESSA

Després de no passar massa bona nit, com és costum als dies de més cansament, no fent això que servís d'excusa per no entrenar, he decidit anar a fer sa I Travessa de Sa Ràpita organitzada per my equip XTRM-S'Escapada.


He optat per anar-hi correguent per tal de fer s'entreno i arribar calent, i tant calent que he arribat, pareixia que jo ja havia fet sa travessa (jejejeej) en total 10 km.

Després banyador posat i a nedar, no tenia massa clar si el cansament acumulat em deixeria acabar sa travessa, però he pensat que si no podia acabar als 3500, volteria abans i cap problema, a mi com sabeu no em cauen als anells per dir que no puc... però anant el meu ritme he aconseguit arribar fins la darrera boia on hi havia un un barca neumàtica d'això de nin petit plena de gels i begudes isotòniques que m'ha anat de perles...dintre de la barca de suport capitanetjada per en Rafel de S'Escapada em comenta que tal vaig, entre rialles responc que procuri no allunyar-se massa de mi (jejeje). He continuat el mateix ritme sense sofrir més del compte, tenia un petit "tirón" a sa planta del peu que feia que no pogués pitjar ni una misèria més, que crec que si no hagués tengut el "tirón" tampoc hauria anat més ràpid (jejejej), com diuen; "el horno no estaba para bollos" jejejeje. i poca poc "con más pena que gloria" he aconseguit arribar. Tot i que he portat es garmin durant tota sa travessa no he pensat a posar-lo en marxa i no sé quin temps he emprat, però crec que molt, més d'un ja s'havien menjat més d'un Gelat Jop quan jo he arribat (jejejej), però així almenys no sé el temps i no em menjaré es "coco" jejeje.


3 comentaris:

  1. ¿cuantos de los que te dieron estopa ayer en Son ferriol se han marcado 3500 de natación hoy?...

    Pues eso, sigue así campeón!!

    ResponElimina
  2. Creo que si los Muntaner, Peris, Crespi, etc. les hubiesen dicho que la mañana siguiente tendrian que correr 10 km para ir a nadar 3500 en el mar, tal vez me habrían dejado que tirarse unas cuantas vultas más del pelotón, jejejeje.
    Una abrazo y feliz cumpleaños.

    ResponElimina
  3. El año que viene me apunto a la de 3.500, este año me he tenido que conformar con la más "petita" ja ja.

    ResponElimina