diumenge, 3 de juliol del 2011

CURA D'HUMILTAT!!!!

Amb aquest títol faig referència a n'es dia d'avui, però comencaré per dissabte.

Ahir com és habitual als dissabtes, vaig anar a rodar i a fer un parell de canvis de ritme amb Sa Grupeta (jejeje), A les 8:30h a casa hi havia en Llorenç que va venir amb bici ja de Felanitx (cada dia millora més i més amb sa bici, comença aprendre a sofriiiir jejeje, molt bé Llorenç).
Tenia previst i vaig fer; Campos, crta Cap Blanc (reagrupament), S'Estanyol, Coloni de Sant Jordi, Ses Salines, Campos.
Podriem dir que dissabte vaig acabar donan't un parell de serios correctivos a alguns de Sa Grupeta, no vull citar noms, no soc d'aquets, però sempre són als mateixos i comença a ser hora de possar-ne a uns quants el seu lloc :-(, vull que quedi ben clar que jo no soc ningú per donar correctius a ningú, però hi ha coses que cansen i a alguns els hi han de fer obrir als ulls...crec i esper, i estic quasi segur que o varen entendre...
Bé, en total 70 km.


AHHH!!!!El millor de tot el dissabte va ser que vaig tenir a sopar a casa a bastant d'amics meus de sa part de Porreres, ja era hora!!!!jejeje, tenia moltes ganes de fer aquest sopar, amb ells he compartit molts i molts de moments i darrerament ens veim poc.


Diumenge!!!TROFEU TALLERS RAFEL MIRALLES (Montuïri), puffff!!!!!

Amem!!!!ahir "me colgava" a les 3:30h, i avui es despertador a sonat a les 8:30h, ufff!!!!comencem bé, he descansat poqueeeet!!!!ja heu vorem!!!!jejeje.
Davers les 9:00h he parit amb sa bici cap a Montuïri, he pensat que així feria s'escalfament (18 km). Ses sensacions no eren dolentes, això si, postava es vent a favor i només faltaria que amb vent a favor tingués males sensacions  "apaga y vámonos" (jejeje).
Arribat allà, vaig a inscriurem, total a pagar 1 €, si si 1 €, amèm si n'aprenen als de sa FTRIB de sa FCIB.
En Bernat Mesquida i en Bernat Xamena també han vingut, acaben d'accendir de categoria juntament amb en Jaume Martorell que va guanyar es Pla petit enguany, tots 4 em anat a fer una mica més d'escalfament abans de començar sa cursa. 40 voltes (80 km) a un circuit urbà que com podeu imaginar-vos de pujada i baixada.
10:34h comença sa cursa Open (Ma-30, Juniors, Elite, sub-23), inscrits 41, poquets!!!!això vol dir qualque coooosa, he pensat. A sa primera volta ja hi havia una bonificació de 50 €, que n'aprenguin tambe!!!!!això vol dir que començarem a saco!!!!com així a estat, però clar, aquets jovenets un cop llençats no hi ha qui els aturi, GAAAASSSSS!!!!ses tres primeres voltes, no dono a bast a respirar, respiro igual que quan acabo de fer apnees a sa piscina (jejeej), 5 è volta i primera bonificació, es jovenets; GAAASSSS!!!!crec recordar que aquí s'ha format s'escapada, he pensat; mel!!!ara això se calmarà un mica...HI UNA MERDA!!!!fuetada va fuetada vé!!!!quan no era un era s'altre...i venga GAAASSSS!! cap amunt i cap abaix, perque aquesta gent, no empre ses baixades per recuperar, sino que ses baixades són per atacar... i així una volta darrere s'altre, jo sofrint una barberitat, no triguen gaire haver-hi ses primeres víctimes, crec que abans de ses primeres 7 voltes, alguns ja havien posat peu a terra, jo començava a fer "s'acordeón" per darrere es pilot. Anaven passant ses voltes i cada cop eren més els que abandonaven, ere molt dur!!!no hi havia quasi treva!!!jo aguantava com podia, sofrint més i més, sobre tot quan atacaven a ses baixades, he aguantat així més o manco fins a sa volta 15-20, fins que he dit, fins aquí!!!!he quedat despenjat des petit pilot que quedavem i he decidit anar a n'es meu ritme, no puc aguantar més aquesta explosivitat, he pensat; feré un parell més de voltes el meu ritme i m'aturaré, però no ha estat així, he anat seguint el meu ritme fent voltes, clar està que quan ets a dintre d'una cursa i portes el teu ritme i no el de la cursa, ja pots preveure que t'acabaran doblant, però jo, caparrut com jo mateix, no volia abandonar, acabaré sigui com sigui, cada volta veia algú que havia abandonat, era molt dur...jo, tot i anar el meu ritme, tenia pensaments d'abandonar...
El final em acabat sa cursa 20 corredors, als únics que han fet ses 40 voltes han estat als dos primers, la resta tots han perdut volta, jo fins a 4, així i tot, per la meva sorpresa no he fet darrer, però quaaaasi, el 18 è, però he acabat...caparrut!!!!com jo mateix...

He titulat es post; CURA D'HUMILTAT, perque tenc que ser sincer dient que, creia que estava més bé físicament, per això he anat a sa cursa de Montuïri i no a n'es Tri-sprint d'Andratx, volia saber com estava realment físicament, i sens dubte avui me adonat que tenc que entrenar més dur si vull arribar a s'estat de forma de bici que tenia l'any passat amb bici, on vaig acabar totes ses curses de bici, tant de circuits urbans, com de ruta, i algunes gens mal classificat (baix el meu punt de vista, per ser el meu primer any) o sigui que avui a estat una bona CURA D'HUMILTAT, per tant, a treballar més dur si no vull que em segueixin doblant a ses curses de bici...


Ahhh!!!que m'oblidava, als 18 km de tornada fins a Campos amb vent en contra i sa pallissa a damunt, a estat un calvari, plat petit!!!!

3 comentaris:

  1. Hay que mirar el lado positivo, en este año has mejorado mucho en la natación y en la carrera y como el tiempo no es infinito has tenido que dejar "un poco" de lado la bici. Por otra parte no se como era antes, pero ahora tu cuerpo ya no es precisamente el de un ciclista. Asúmelo, lo tuyo son los triatlones!!! ;-)

    ResponElimina
  2. Pep dissabte tornat a casa vaig fer la pell je je je... em va sortir tot el cansament de la setmana. Tot el sofriment t'ho dec gràcies a tu ja que m'has ensenyat a sofrir. Dissabte vaig intentar estar a davant fins que vaig poder. Ja se que va ser poc, però vaig fer el que m'ensenyares, a davant fins que un mori i després a xupar roda!!! je je je... Ja voràs com a les curses aviat obtindràs els resultats de l'any passat.

    Salut i força

    ResponElimina
  3. MIGUE, pues yo creo que mi cuerpo es para el ajedrez...me da mucha rabia haber perdido ese punto de forma sobre la bici, porque puedo asegurarte que el año pasado me lo pasaba en grande, pero como tu dices, he ganado en natación y en carrera, aunque haya dias que me parece que he perdido en todo...pero ya veremos...seguiremos sufriendo. Un abrazo

    Llorenç, i el que't quede per sofrir, això no ha fet més que començar, com et dic ara "comences aprende a sofrir" jejeje.
    Sobre jo, ho deixerem anar...ho rebent d'una vegada o em dedicaré a fer calça...jejej

    ResponElimina