dissabte, 9 de juliol del 2011

DEMATÍ; TOMO NOTA!!! / S'HORABAIXA; GAASSS!!!!

Avui dematí en principi havia de sortir a rodar pes Cap Blanc amb es des Minimax per tal de estirar una mica ses cames cara a sa cursa de s'horabaixa a Son Ferriol, però he decidit canviar de plans i anar a sortir a camí a n'es nombros grup que s'havia donat cita per anar a fer un reconeixement a n'es circuit des triatló; I CAN.
He calculat que si ells agafaven sa bici davers les 9:00h com tenien previst, jo segurament em toparía amb ells a s'alçada entre Modelmon i es Camí Vell de Porreres-Montuïri, però no ha estat així, no ha estat fins a Xorrigo que he vist com començaven arribar, no m'ha sorprès veure qui eren als primers (m'ha sorprès altres coses...).
He intentat enregistrar una mica a tots als que he pogut (altres semblava que no volien sortir a n'es video...ejem ejem...cabeza de carrera, ehh???)per tant, he esperat a quasi tots que anessin passant, llavors he continuat gravant, així com anava agafant gent, pensant que com que en teoria era un reconeixement des circuit i no una cursa, als de davant afluixerien una mica (afluixaaaaaaaa????jejeje) entre Modelmon i es camí vell de Porreres m'he adonat que jo per molt més ràpid que anés per tal de agafar-los, semblava que més s'allunyaven, per tant, he decidit pensant amb s'horabaixa, deixar-los anar (perooooò!!!!!esta me la apunto!!!!he tomado nota de las matrículas...jejeje) i no citaré noms, ells i jo sabem bé qui són!!!!el día que pueda os vais a cagar en mi santa madre!!jejejej (que es eso de??? dale dale que Pep nos coje!!!!!dale!!! dale!!!) com veis, tot s'arriba a saber...jejeje. LA VENGANZA SERÁ TERRIBLE!!!!!!!si creéis saber lo que és el GASSSSS!!!!no os queda nada...os vaig a cagaaaaar...jejejej
Bé, després de posar en coneixement a s'oponió pública del que m'han fet (jejejej) continuaré. Em format un pilot de 10-12 corredors (IronMAnuel, Jose Manuel, i dos de portaven un tritraje marca Invers de color vermell-gris que he trobat que rodaven molt bé) em anat fent relleus fins arribar a Porreres on allà jo m'he despedit cap a Campos i ells cap a Llucmajor.
En total 61 km per posar ses cames apunt per s'horabaixa...

17:00h, Son Ferriol, Memorial B. Guzman...,categoria Open (30 voltes, 45 km). Només arribat veig es germans Muntaner, he pensat (tierra tragame) sense desmerèixer la resta...abans he escalfat una mica, per cert, massa poc, però he pensat que per ses voltes que faria...
Abans de donar sa sortida, en Jaume Cirer a vingut a veure sa cursa, em diu; Pep, es Tour estava emocinant, a de valer la pena haver vingut, he respost que el millor que podia fer era anar acabar de vorer-lo, perque aquí del únic que gaudiria seria de veure com en Muntaner dona GAAASSSS!!!!!jejejeej.
Cridats a sa línea de sortida, em col·loco a primera línea, davant de tot, he pensat; mel!!!a n'aquell moment a estat quan he decidit que feria. començaré jo a donar GAAASSSS!!!!! fins que "los gallos" s'avorreixin (jejeje) que he de ser sincer dient que em pensava que no duraria ni una volta, però per sorpresa meva, després de sa primera volta deixen que sigui jo que segueixi tirant, he pensat; ja em va bé...així anirem el meu ritme i no aniré com sempre ofegat ses primeres voltes, i així em anat fins abans des 5è pas per meta que era puntuable quan "los gallos, Muntaner, Crespi, Peris, Batle, Artigues, etc" han començat axeicar es cul per anar agafant posicions per l'sprint, jo com es lògic he pesat de sa primera posició a gairebé la darrera (jejeej) precisament sprint no és el meu fort (jejejeej). Anaven passant se voltes i em trobava còmode, sofrint com es lògic quan hi havia sprint puntuables, però després còmode. Fins més o manco a meitat de cursa anava dels 7-8 darrers del pilot, això feia que a cada cantonada (molt molt perilloses) tingués que frenar molt volent dir això que per tornar arrancar costa molt més que si entres una mica més llançat com quan anava el primer a ses primeres voltes, per tant, he decidit, col·locar-me es darrer de tots a n'es pilot per tal de poder entrar més llançat a ses cantonades i tenir millor arrancar, sabent el perill que suposa anar fent sa "goma" darrera des pilot, però era concient de que si no em despistava podia anar bé...i he de dir que no m'he equivocat, he anat bastant bé durant tota la cursa, tot i que "los gallos" (Muntaner, Crespi, Peris, Artigues, etc) que anaven escapats ens han agafat una volta a tot es pilot.

En total 46 km a una mitja de 39,2 km/h, "los gallos" segur que de 44/45 km/h (jejeje) però estic content per ses meves sensacions que no són ni comperables a diumenge pasat a MontuIri.

Vull acabar donat ses GRÀCIES a na Tina com sempre per estar el meu costat, però sobretot sobretot a n'en Jaume Cirer no només per ses fotos que també, sinó que també per haver-me donat aigua durant sa cursa (que crec que le posat en un compromís, jejeje) GRÀCIES JAUME, esper que t'hagis entretingut veient donar GAAASSSS!!! a n'es Muntaner and company (jejejej)




2 comentaris:

  1. Bueno Pep, al final no ha sido para tanto. Este Jaume es un fenómeno!!

    ResponElimina
  2. JEJEJE, bueno bueno...eso de no fue para tanto podríamos discutirlo jejejje. Un abrazo y felicidades

    ResponElimina