divendres, 24 de juny del 2011

ENTRENO DE QUALITAT AMB PERSONES DE QUALITAT...

Bé, pareix que és turmell va per bon camí...
Ahir vaig anar a córrer  per veure que tal repondria llavors el vespre, vaig fer 10 km començat molt suau per llavors anar augmentant es ritme i aconseguint acabar en bones sensacions, després a casa un poc de gel i sembla que anirà bé per avui anar a fer un entreno de qualitat amb persones de qualitat.
Ido bé, avui dia de sa festivitat de Sant Joan vaig decidir que aniriem a fer una mica de muntanya, que darrerament la tenia bastant oblidada, tot i no ser el meu fort (sa muntanya) m'agrada anar-hi, perque sense cap mena de dubtes només per la vista val bé tot als esforços.
Sa ruta a estat; Campos, Montuïri, sencelles, Inca, Lluc, Puig Major (túnel Monnaber), Sóller, Deià, Valldemossa, Palma, Pont d'Inca, Marratxi, Son Ferriol, Algaida, Montuïri, Porreres, Campos.
A les 7:00 h havia quedat amb en Llorenç a casa, sa ruta era llarga, es sol pitja de valent i cal arribar a una hora decent a casa, per tant, qual començar d'hora. A les 8:30h haviem quedat amb (persones de qualitat, jejeje) n'Iván Muñoz and Miguel Fernandez Miniño, "quasi res diu es diari" jejeje, si es recorregut ja es dur per si mateix, l'hi afegim que vénen aquets dos, ja podeu imaginar-vos el patiment...
Tal com haviem quedat, a Inca ens hem ajuntat, el primer que he fet a estat deixar ses coses clares "la organización ha decidido que la etapa de hoy debía disputarse al esprint, jejejeje ¿¿¿queda claro??".
A Selva n'Iván necessitava activar ses cames... a dit, per tant, primer "palo" jo he pensat, no ens espera res, i llavors si possarà s'altre i ja porem donar-nos per morts. Però no, em començat a pujar cap a n'es Coll de Sa Batalla, jo marcant es ritme amb un principi i després en Miniño, a ritme em anat fent kms i poc abans de coronar n'Iván a disputat es premi de muntanya amb un ciclista que portavem uns 25-50 metres per davant nostre, el qual ha aconseguit treure profit de la seva avantatge inicial (jejejeje) que bueno!!!!!que bueno!!!!es guanyador ho ha celebrat enèrgicament...que bueno!!!!i és que tothom té als seus reptes jejeje.
Després nosaltres em continuat igual cap a s'encreuament de Sa Calobra disfrutant de ses vistes espectaculars per continuar cap a nés túnel de Monnaber, com sempre estirant de nosaltres en Miniño que a la darrera part de sa pujada, entre sa base militar i és túnel a començat a obrir gas, jo sofrint a uns 10 metres i n'Iván a roda meva i en Llorenç a pocs metres, a estat una bona sèrie. Em començat sa baixada cap a Sóller disfrutant de se vistes, 13 kms de baixada que cal gaudir del paisatge i del clima que a n'aqueixes hores era bastant agredable encara. Un cop a Sóller em omplit es bidons a sa font de sa rotonda que va cap a n'es Port i després de dues rialles em començat a fer la segona part de muntanya des dia, Deià-Valldemossa. Aquest cop en Miniño i jo em anat distanciat-mos una mica den Llorenç i n'Iván, en Miniño em portava a un ritme exigent-dur, jo a roda no volia amollar, sofria més i més, cada cop que ell s'aixecava dret, per mi significava fer un canvi de ritme, molt abans d'arribar a Deià he decidit donar-me per vençut, he pensat que si volia arribar a Campos no podia portar es ritme el qual en Miniño se'l veia més que còmode, per tant, de decistit i acabat d'arribant a Deià el meu ritme, allà he vist la meva germana que resideix allà i me aturat a saludar-la i esperar a n'en Llorenç i a n'Iván, primer a arribat en Llorenç i em continuat cap a Valdemossa, n'Iván a tingut que fer una aturada fisiològica crec i venia una mica endarrerit. en Llorenç i jo em continuat direcció Valldemossa a on en Miniño ja s'havia aborrit d'esperar-nos. Ahhh!!per cert, allà em pogut veure un ciclista carregat de "globos" que ens ha dit precisament això quan ens ha avançat; ¿¿¿es que nunca habeis visto un ciclista arrastrado unos cuantos globos????jejejej, todavía me estoy meando de la risa jejejeje.
Em baixat cap a Palma, abans, ens em aturat a S'Esglaieta a fer una Coca Cola, allà en Miniño s'ha despedit cap a Palmanyola per continuar direcció a ca seva, el trio, em seguit cap a Palma on abans em deixat n'Iván a Son Sardina, en Llorenç i jo em continuat direcció Poligon Son Castello, Pont d'Inca, Cas Capità, Son Ferriol, millor ens hauria anat anar direcció Platja de Palma, S'Arenal, Llucmajor perque fins que no em estat quasi arribat Algaida em portat es vent en contra tot el temps i s'ha fet molt dur, després pes camí Vell de Montuïri-Porreres i a sa crta Porreres-Campos l'hem portat de costat i pareixia que el portavem a favor de la diferència que hi havia.
En total 174 km.

3 comentaris:

  1. Tu si que ets de qualitat amb la bici que feres tot just sortir del Valldemossa fins arribar a Campos... Si no ves estat perquè vares tirar tot el temps pots està ben segur que ves telefonat perquè em vinguesin a cercar.

    ResponElimina
  2. i jo que mo he perdut!!! aaarrrggg!! jejejeje...
    vosaltres per valldemossa i sense el meu permís!!!??? vos heu perdut una cocadepatata amb gelat d'ametla!! aúu!! jejejejeje....

    per cert... bona volteta!!

    Ps. i pensar que jo amb 90km ja estic tip!

    ResponElimina
  3. Llorenç, s'ha de mirar el tassó mig ple...als dies de vent en contra són als de més qualitat...perque no solament treballen ses cames sino que també és coco, jejeje GOOOOO I GAAAASSSS!!!JEJEJEJ

    Kikoooo; quin crack que estas fet!!!jejeje, no estiré gaire a tornar pels teus paratges impressionats, ja te direm coses...una abraçada rei.

    ResponElimina