diumenge, 12 de juny del 2011

DUATLÓ RENNARENA

Avui he anat a veure es companys a n'es Duatló Rennarena de Llucmajor, he pasat molt de gust de vore-los competir.
Alguns d'ells feien doblet, o sigui, primer han competir a la cursa dels 10 km i després han fet la duatló, d'entre ells vull destacar en Paco Ruiz, 2º classificat a la cursa dels 10 km i 4 art a sa duatló, sense cap mena de dubte arriba molt molt fort a la pròxima fita important de sa temporada que serà diumenge a IRONTRIMALLORCA. Com també en Cesar Amador, 4 classificat a la cursa dels 10 km.


Donar la meva més sincera enhorabona com no podia ser d'un altre forma a n'en Miniño que com sempre a donat una autèntica exhibició, és un autèntic goig vore-lo córrer i rodar amb sa seva nova màquina.


Felicitar a n'Andreu Marimon, company d'equip des Club Ciclista C'an Picafort i que avui a aconseguit ser el 2º classificat a sa duatló, un jove amb molta molta projecció, felicitats Andreu!!!


M'ha alegrat haver-me quedat a veure la arribada, ja que no en feia comptes i ho dic perque m'hauria perdut l'arribada d'en Jose Guerra, 3 er CLASSIFICAT, i estic més que segur que haurà estat un gran premi per ell i ferà justícia als seus durs entrenaments durant l'any. FELICIDADES JOSE!!!


Felicitar a la resta de participants; Jaume Cirer, Miguel Coll, Miquel Roig, Pablo Carmona, Mauri (espectacular en bici consiguiendo el mejor parcial), Victor Aceituno, Tòfol, Jaume Más, Tià, Cesar, Adrià, etc etc etc...A TOTS EN GENERAL!!!!!ENHORABONA!!!!

Jo avui estava una mica "vago vago" no he passat massa bona nit i no tenia massa ganes d'entrenar, així i tot després de sa duatló he anat a rodar una mica amb Iván Muñoz el qual no ha tingut compassió de mi i m'ha tret als ulls anat a roda seva pujant pes Camí de Sa Torre (peroooo!!! habrá revancha Iván, jejeje). En total 75 km per sa zona des Cap Blanc.

Aquí preparando estratégia para el domingo, jejejej

Fijarse a que velocidad me llevaba subiendo por la Torre (último repecho de la gràfica) y el tio "fumando" que cabrónnn!!!!! jejeje

3 comentaris:

  1. Gràcies Pep per els ànims!! Per cert no he vist a n'Ivan, esper que ell si m'hagi vist i em pugui dir on millorar...jajaja

    ResponElimina
  2. Miguel, no se merecen, un abrazo...

    Joan Carles, pots estar segur que ell si t'ha vist, enhorabona per la cursa i a seguir millorant que em l'entrenador que tens segur que segur que millores. Una abraçada

    ResponElimina