dilluns, 9 de maig del 2011

S.O.S!!!!!!QUE TIEMBLE ALCÚDIA!!!!!!

S.O.S!!!!necessit un psicòleg!!!!jejejeje, no faig que dornar-li voltes i més voltes a n'es tri de dissabte passat...quina ràbia continguda que porto sobre...es "tranquimacins" van a ones per ca nostra!!!!!QUE TIEMBLE ALCÚDIA!!!!!!perque jo de dissabte passat no m'he aturat de tremolar...jejejeje.

Bromes apart, no és que estigui preocupat per dissabte, estic preocupadíssim!!!!no em trec des cap ses males sensacions de sa cursa a peu de dissabte...quina ràbia...però "la suerte esta echada"


Avui he anat a nedar una mica a sa piscina, es problemes que arrossegava a n'es besso dret després de sortir de s'aigua dissabte han desaparegut.

En total he nedat 1900 metres:

12 x 50 (3 crol / 3 tec crol)
3 x 400 crol a ritme A2 ( 2ª amb manoples-pull)
100 suaus

Després com sempre un quartet de sauna.

video motivador

6 comentaris:

  1. Pep, la feina ja està feta. I després d'una decepció ve una gran cursa. El Tristar me va anar de pena. Vaig descansar dues setmanes i vaig fer la 312 i me va anar de conya. No te cansis aquesta setmana, i ja veuràs com els 21km se te faran curts. Sobretot perquè no sortiràs a mil com en un olímpic.

    ResponElimina
  2. Tse!!! no vale quejarse. Tu mismo dijiste que la colonia no era un objetivo de este año y por lo tanto no te dosificaste la semana antes ni tomaste algunas precauciones que sí hubieras tomado en otro caso. Lo que pasa es que todos cuando competimos (incluso los malos como yo) queremos darlo todo y estar a tope toda la temporada y eso es muy difícil.

    ResponElimina
  3. Gràcies Jaume pels ànims, em feran falta, una abraçada

    Migue, cuanta razón tienes, no somos máquinas, aunque nos empeñemos en parecerlo, un abrazo

    ResponElimina
  4. jooodeer! serà vera que estas fotut!? tu no ets el Torero que jo conèc! batuadellsagraaaat, ja esta be de dir dois!!! espabila que vaig a per tu!!!

    vinga pep!! ho faràs de conya, ja voràs! sort crack!

    ResponElimina
  5. Kiko, tu siempre positivo, nunca negativo!!!!jejeje, soc un inconformista...mai en tenc prou...
    gràcies pels ànims s'agraeixen sincerament, del que estic quasi segur és de que feré tot el que pugui, ja sigui sofrint poc o molt, però si arribo a meta segur que dintre meu no haurà quedat res de forces...em de posar aquets guiris a n'es seu lloc!!!!als em de fer saber que això es ca nostra!!!!!batuadellsereno!!!!jejejeje

    ResponElimina
  6. ara si que m'agradeeeees!!!

    Grande Torerooooo!!!

    ResponElimina