diumenge, 8 de maig del 2011

CRI PLA DE MALLORCA

Com ahir vos comentava a sa crònica, avui començava es XXVII PLA DE MALLORCA 2011.
Després del d'ahir, avui no estava massa motivat de cara avui afrontar una bona crono. N'Iván, ahir em va dir que avui fes un bon escalfament, jo no tenia gaire ganes d'escalfar massa, es meu cap ja estava bastant escalfant després des tri d'ahir...així i tot, he anat amb "sa flagoneta" fins a Porreres on havia de passar a recorrir en Jaume Grimalt, guanyador de la CRI DES PLA (petit) MALLORCA 2009, i mai sebrem si hagés pogut acabar guanyant sa classificació general, jo estic més que convinçut que ho hagés conseguit, un desgraciat accident privà d'aquest novell corredor hagués pogut arribar només Déu sap a on...
Allà, a Porreres, he decidit anar amb bici fins a Maria de la Salut per començar activar cames i acostumar-me de nou a sa cabra, ja que feia uns quants dies que no rodava amb ella, en jaume vendria amb "sa flagoneta" fins allà.
Durant tot es recorregut fins a Maria de la Salut ses cames no pareixien massa carregades.
Arribat a Maria, he saludat als companys, als porrerencs encara no havien sortit, els he animat, i em anat deixant passar el temps mirant arribar als corredors i parlant amb altres corredors. Jo no havia de sortit fins a les 11:54 més o menys, però com que portaven retard no calia posar-se nerviós, que no en feia comptes de totes formes de posar-me nerviós, com tots sabeu, aquesta temporada està dedicada a n'es triatlons, per tant, avui només era per un pur tràmit. A manca de menys d'una hora he decidit anar una mica de "rodillos" per tal de pujar pulsacions i tornar escalfar una mica ses cames, després de 30' o menys de "rodillos" i una bona suada he decidit que ja n'hi havia prou, m'he posat s'equipatge des s'equip de Can Picafort que aquest any correré amb ells, he posat als dorsals 539, i cap a sa rampa de sortida per veure quant de temps mancava per sortir, m'han dit que més o manco 8', o sigui, que està apunt.
Es corredor que havia de sortir abans que jo no s'ha presentat, per megafonia anuncien es meu nóm, o sigui que, "empieza el baile"jejej, ja adalt de sa rampa de sortida, m'adono que no encès es garmin, he decidit no fer-ho, he decidt correr per sensacions i no amb es pulsometre, m'han vingut el pensement ses paraules d'en Rafel Cerdà que m'havia dit abans, Pep!!!a n'es primer kilòmetre ja has de tenir ganes d'abandonar!!!!ses cronos són així!!!!però jo no volia sofrir massa.
Es Jutge comença es compte enrere 5, 4, 3, 2, 1 GAAAASSSSS!!!! he sortit amb bastanta cadència crec que amb es 19, però només havia fet 25 metres i tot abaix, tot posat 53-12 i gaaass!!!, es vent entre una mica de costat, però poca cosa, comparat amb ahir diria que avui només feia una mica de horatge jejejej, anava còmode, no molt ràpid però còmode, arribo a n'es primer tram dur de sa crono, Sa Serra, he decidit fer-lo amb bastanta cadència, no volia anat atrancat perque ses cames podien inflar-se i després no van...superada sa primera dificulatat venien una sèrie de tobogans, alguns més durs que altres fins arribar a n'es darrer kilòmetre abans d'arribar a Sineu, 53-12 i gaaasss!!!ja a sa crta Sineu-Maria, observo a uns centenar de metres un corredor davant meu, aquest havia sortit 2' abans que jo he pensat, això m'ha motivat, i més gaasss!!!a per ell!!!!, ara s'havia convertit amb sa meva referència, tot i que m'ha costat més del compte agafar-lo, quant l'he avançat ell anava molt fotut i jo començava a tenir ses cames "trempades", sense quasi adonar-me'n compte ja havia arribat a s'entrada de Maria, uii!!!i això ja s'acaba!!!he pensat, darrer gir a dreta bastant tancat per encarar meta, poso es 19 perque als darrers metres piquen una mica cap amunt, l'agafo es revolt amb precaució, recta de meta es poso dret i gaass!!!fins a meta.

uii!!!anat millor que l'any passat!!!!sense sofrir cap barbaritat, m'ha sortit una crono millor del que esperava. Temps final 23':03", mitja de 39,8 km/h aproximadament, distància 15,5 km aprox. Posició final 34 è.

Classificació general després de la primera etapa aquí

2 comentaris:

  1. PEP AIXO MARXA , UN CLAU TREU UN ALTRE,DONARAS MOLTA CANYA EL PLA ¡¡¡ SLDS JOAN

    ResponElimina
  2. JEJEJE, donar canya!!! anirà molt be si podem anar amb es pilot...jejeje
    Una abraçada Joan

    ResponElimina