divendres, 15 d’abril del 2011

UN DIA D'ENTRENO AMB EN MACCA I N'OLIVIER MARCEAU

Heu tingut mai la sensació de ser algú important????un triatleta bo????un triatleta professional???ido jo avui si, encara no m'ho crec, estic damunt un núvol!!!!!
Com vos comentava ahir, avui he anat a compartir un dia "d'entrenament" o millor dit, de reconeixement des circuit envoltat de PRO'S, reconeixement fins que em arribat a San Salvador, llavors..."que empiece el baile".
Es feia tard i en Macca no apareixia, ja està!!he pensat, ja no el voré!!!!però amb als que erem ja era impressionant; Ain-Alan Juhanson (2 vegades campió de Lanzarote), Olivier Marceau (Campió del Món, Olímpic) etc. D'en Macca ens han dit que vendria després...i una merd... he pensat.
Només sortir de Porto Colom, n'Olivier Marceau a partir sense esperar, ostres!!!he pensat, aquest a on va!!!!ja vorem...he baixat dues puntes i a per ell jejejej, he anat una estona a roda seva a veure que faria, la resta del grup molt per darrera, de fet, no als em vist de tot el temps, em anat sols quasi tot el recorregut. Abans d'arribar a s'encreauament que va direcció Cales de Mallorca, l'avançat per dir-li per on era es recorregut. M'he acoplat i, gasssss cap avall, ell guardant la distància, però de mica en mica he vist que no entrava a n'es joc, mmmmm!!!llàstima!!!!jejejeje, per tant, em anat més tira tira. Quan ja em arribat a s'encreauament de sa ctra Manacor-Felanitx, ell m'ha avançat i he decit anar darrera seu, un poc de video...Així que'ns avança sa flagoneta de sa premsa, amb ses portes de darrera obertes i un "tipo" fent fotos a n'Olivier tot el temps, i jo darrera seu jejejeje, pareixia un PRO jejejeje. Em anat així fins que em arribat a Felanitx i allà, com a la verge que l'hi apareix Jesus, EN MACCA!!!!!si si, he hagut de mirar-lo dos cops per assegurar-me que era ell, però si, EN MACCA!!! es fotògraf no parava de fer fotos, i jo allà jejeje, en MACCA, N'OLIVIER I EN PEP!!!! jejejej.
Erem als tres sols, el grup era molt per darrera, per tant, an decidit començar a fer sa pujada a San Salvador, fotos i més fotos i jo allà jejejje. he decidit avançar-me a sa flagoneta perque poguessin fer-los fotos a ells dos sense que ningú als molestes. Passat es primer km sa flagoneta m'ha avançat ràpidament cap amunt, jo anava davant davant marcant és ritme a n'en Macca i a n'Olivier jejejje, no és tothom que ho pugui dir!!!!he tret sa càmera per fer més de video, dues fotos...així que quan ja erem a més de la meitat de sa pujada, mentre feia es video, observo que'n Macca canvia una mica és ritme, n'Olivier segueix igual, per tant, he decit anar darrera en Macca amb sa càmera a sa meva mà, ufff!!!això ja comença a ser un ritme...així que de sobte sent un trak!!!! dues puntes que baixen!!!!ostres!!!!aqueix home vol fer una sèrie!!!!he aturat sa càmera, perque ja només el veia de lluny com se'n anava!!!IM-PRE-SSIO-NANT!!!!he quedat boca badat.
He arribat adalt, i una mica més endarrerit n'Olivier que no ha volgut entrar a n'es joc!!!!No podeu ni imaginar-vos el que he sentit, veure com en Macca arranca per fer una sèrie..., aquest trak!!!! el recordaré tota la meva vida. (escoltau es track!!! a n'es video 0:35")
Allà adalt ens em fet fotos, rialles, i esperar la resta, segons m'han comentat després, n'Ain-Alan que venia amb l'altre grup, quan a arrancat sa flagoneta que anava amb ell s'ha posat a 30km/h, pujant a 30km/h!!!!!increible...
Després en Macca no ha vingut fins a n'es Port per altres qüestions i la resta em anat arribant...
M'he canviat de roba, per anar a recollir als dorsals i per assistir a la roda de premsa de les figures.
Es dia d'avui el recordaré tota tota la meva vida!!!!!sóc l'home més afortunat del Món!!!!jejejej
ES DIA QUE JO, EN PEP LLITERES VA FER UNA PUJADA A SAN SALVADOR AMB EN MACCA I N'OLIVIER MARCEAU.

I després "a ginda del pastel" en Normann Satdler (2 cops campió Hawai) i en Marcel Zamora (5 cops campió a Niza I 2 embruman)

Fotos


Video d'en Macca quant a fet es canvi de ritme definitiu, escoltau quant baixa una punta i jo com augment sa cadència per poder-lo seguir fins que he hagut d'aturat sa camera jejejej.


4 comentaris:

  1. En todo caso los afortunados serán ellos que les has dejado subir a tu casa ;-)

    Al Macca se le ve mosqueao subiendo, se gira y dice: Pues no me viene un tio vacilando con la cámara en la mano!!!

    ResponElimina
  2. Pep aixi m'agrada que els rebentis abans de la cursa s'hauran acoonat!! jeje

    ResponElimina
  3. Juas!!! enhorabona per aquests companys de ruta, molt poca gent ho pot dir i menys gravar!!!

    ResponElimina
  4. Ja tens rao, jo podré contar a n'es meus fills o nets que vaig pujar San Salvador amb aquests i vaig poder compartir-ho en tots vosaltres.
    Una abraçada

    ResponElimina