dissabte, 30 d’abril del 2011

DOUBLE PUIG MAJOR!!!!

5:00h ring! ring! despertador, au ido!!!a mirar si plou molt, pareix que de moment aguanta, això si, ja fa molt de vent a n'aqueixa hora.
He berenat, m'he possat es "traje de luces" jejejej, he carregat sa bici a "sa flagoneta" i cap a Porreres. Allà havia quedat amb en Cerdà que pujaria amb ell amb es cotxe fins a Sa Platja de Muro que ra d'on partia sa II Marcha cicloturistica 312, en Cerdà havia d'anar-hi, i jo he aprofitat d'anar amb ell amb es cotxe fins allà, per fer part des recorregut fins que em trobas amb es grup des Mallorcatraining moment amb el qual als acompanyaria una estona.
6:55h he partit, als de sa 312 estaven tots preparats, he partit sol, no volia acoplar-me a sa marcha. De Sa Platja de Muro fins a n'es Port de Pollença havia d'aguantar es manillar amb força, un vent!!!!un vent!!!!de costat horrorós, però un cop arribat a n'es Port de Pollença km 14 i he girat per anar cap a Pollença-Lluc, es vent venia a favor, per tant, tira tira, sense pitjar més del compte, es dia es preveia llarg i no es tracta d'abusar ja des d'un principi.
Coll den Femenia, tira tira he anat fent, primeres "motos" de sa guardia civil, he pensat que als primers ja venien, si soc sincer m'ha sorprés veure ses motos tant prest, he seguit igual 15-17 km/h, he coronat i als primers no arriben. Coll de Sa Batalla, segueixo igual 16-17 km/h, un cop adalt als primers segueixen sense aparèixer. Comença fer sa pujada cap a Escorca, segueixo cap a es Gorg Blau, aquí observo es cotxe de s'organització, uep!!!!ara si que als primers han d'estar aprop, així a estat em gir a darrera hi veig "es meu pupilo" jejejej en Cerdà i un de Bicicletes Sancho, espero que arribin a la meva alçada, començ a barretjar en Cerdà jejejjeej, ell em diu; Pep!!!!aquest Sancho no em te gens de respecte, podria ser som pare i m'està tragent als ulls!!!!!jo li he dit; venge!!! venge!!!!, baixa pinyons que perts es temps fent molinet jejejeje!!!!!es d'en Sancho no en deia ni pruna!!!!segurament cansat de sentir-mos, baixa dues puntes i arranca!!!!!en Cerdà; ara només faltava això!!!!!!jejejeje, en Cerdà per uns moments pareix que cedeix, jo m'he aferrat a n'es Sancho, s'arranca no ha durat massa i en Cerdà a pogut recuperar, moment a n'es qual he decidit tirar una mica jo fins a n'es Túnel de Monnaber, (no vos vull dir a quina velocitat pujavem, per que em direu que som un fantasma) qunat em començat a baixar, en Cerdà que coneix es Puig Major com es menjador de ca seva jejeje, gas i més gas!!!!un cop a Sóller a mi ja m'havien tret 3' sino més, ja als veia d'alluny.
Aquí, a Sóller, feia comptes topar-me amb es grup Mallorcatraining (Iván and company), però no ha estat així, per tant he decidit pujar cap a n'es Coll d'en Bleda, Sa Pedrissa, Deià... aquells no aparèixen, res ido, seguirem Valldemossa, Coll d'en Claret, i aquí!!!quant baixava des Coll m'he topat amb en Miniño i n'Iván aturats, ¿que haceis????als hi he demanat, n'Iván havia caigut, tanta sort que sense conseqüències greus.
Com que als he topat molt alluny (quasi a Esporles) d'allà on feia comptes (a Sóller) he decidit acompanyar-los fins a Sóller i després segons ses cames aniria cap a cases pes Coll de Sóller o als acompanyaria fins a n'es Coll de Sa Batalla. em anat fent kms, a un ritme que ens permetia xerrar, tanta sort, perque amb aquests animals mai sa sap!!!
Em arribat a Sóller, potava 122 km i 4h:28' damunt es "sillín", havia pujat es Tomir (Coll den Femenia), Coll de Sa Batalla, ufff!!!molts de Colls..., ses cames bastant castigades, però encara aguantava es "tipo", amb omplit es bidons d'aigua i cap a n'es Túnel, si si, però es de Monnaber no es de Sóller jejeje, ja vorem he dit...quant faci es "tro" als hi diré a n'aquets dos animals que m'empenguin jejjeej. Em anat fent, a meitat de pujada m'he adonat que jo ja portava 39-25, ufff!!!!mala senyal!!!!només soc a la meitat i ja porto tot possat!!!!anava més del compte, ui ui!!!"se avecina una pajara"!!!!he pensat, moment de prendre un gel, però ja es massa tard!!!als tres darrers kms han estat horrorosos, però em arribat...allà adalt ens esperava en Llorenç i en Migue que també han pujat es Puig Major pels dos costats. Em baixat fins a Escorca, dues bromes d'anar fins a Sa Calobra...durant sa baixada m'he recuperat bastant, tanta sort...i res, ara a pujar una mica més fins a n'es restaurant d'Escorca i llavors baixada fins a n'es Coll de Sa Batalla, allà m'he despedit dels companys, ells anaven de cap allà on jo venia, cap Alcudia i em un vent en contra que estic segur que ha estat terrible.
Jo m'he aturat a sa benzinera des Coll a comprar provisions, SUPER SIN PLOMO, PER FAVOR!!!!jejejej,
bromes apart, un Coscacola, dos gels, una barreta i cap abaix, cap a Porreres.
Durant sa baixada des Coll he anat menjant i bevent, passat Caimari, Selva, Inca i ja a sa crta. Sencelles he notat que m'havia recuperat bastant, jo diria que molt, això i amb vent bastant a favor, m'ha permés rodar bastant ràpid, fent això que en lloc d'aturar-me a Porreres a on tenia sa "flagoneta" he decidit anar fins a cases, a Campos per si n'hi havia prou jejeje.
En total 207,28 km, 7h:38':29", +2561,7 m de pujada, velocitat mitja 27,1 km/h

Gràfiques:


AHHH!!!!EN CERDÀ A FET 2º A SA 312, ESTIC SUPER CONTENT PER ELL!!!!! m'ha dit que es que ha guanyat, rodava a 37-38km/h pes Cap Blanc vent en contra, quin animal!!!!!

3 comentaris:

  1. Mare de Déu bendita!!!!!!!!!!! M'han pegat calambres domés de llegir-te!!!! Un cop més, ets un puta animalot!!!!!!!!!!! Jo crec que t'has fet un trasplante i t'has posat es cor d'un bou!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Pep Macormak al final t'han sortit una animalada. Nosaltres em tornat i el vent ens ha passat factura. Menos mal que n'Ivan venia amb nosaltres i ha tirat una estona que sinó encara seriem per allà. En Miniño ha partit d'arrera aquell i ens ha esperat a Pollença. Bon dia de bici!!! Demà més... Enhorabona al crack, en Cerdà.

    ResponElimina
  3. Jaume...m'encanta cada any intent fer alguna etapa d'aquestes, sense planificar-les, es com millor surten, així i tot es rècord el tenc en 210 km... amb 7h:10, això si, amb menys muntanya. Una abraçada rei.

    Llorenç Zamora jejejej, he pensat molt en vosaltres quan tornava, feia molt de vent, en Miniño sense comentaris...extratosfèric!!!!EL MILLOR DEL DIA SENS DUBTE A ESTAT QUE EN CERDÀ A FET 2º A SA 312, ES MEU PUPILO JEJEJEJE...diumenge em va telefonar a veure si anava amb ell a n'es Puig Major jejejej.

    ResponElimina