dijous, 21 d’abril del 2011

156,5!!!!!

Avui tot i que ses previsions des temps no eren massa esperançadores en quant a pluja em decidit anar a fer una mica de muntanya.
Ruta; Campos (Camí de Son Marrano), Llucmajor (Camí Sa Talaia Romanina), S'Aranjassa (Camí de Son Oliver), Sant Jordi, Casa Blanca, Son Ferriol (Camí de Son Ametler), S'Hostalot, Es Figueral, Festival Park, Bunyola, Coll de SóllerTúnel de Monnaber, Coll de Sa Batalla, Caimari, Selva, Inca, Sencelles (Camí de Montuïri), Pina, Montuïri, Porreres, Campos.
Davers les 8:10 sortia de Campos pes Camí de Son Marrano cap a Llucmajor on haviem quedat amb en Cerdà i en David Dolç que ens trobaríem allà, entre que he sortit una mica tard i que és vent no ajuda massa, ens em reagrupat a sa vía de servei d'entre Llucmajor i es circuit (Rennarena). Erem en David Dolç, en Cerdà, Bernat Mesquida i jo, em anat tira tira cap a Bunyola, ja que amb es vent que feia es tractava d'anar guardant forces.
Arribats quasi a sa rotonda on comença sa pujada a n'es Coll de Sóller, de lluny he vist un grupet alla on un portava una cabra, en Bernat m'ha dit; aquell és dels teus... a mesura que m'anava acostant he reconegut qui eren; Jose Guerra, Manuel Fernandez i uns quants més (llavors he sabut que també hi havia en Miguel Angel Coll), Team Triat's GRANDE GRANDE, ens em saludat, però no ens em volgut atura per que llavors, entre una cosa i l'altre ses hores passen (me sabe mal, perdonadme!!), però ràpidament en Jose i en Manuel s'ens han unit, em fet sa pujada junts quasi tot el temps, fins quan en Manuel ha obert gas i ha arribat sol adalt de tot, Manuel estas que te sales!!!!!, en David que no es trobava be ja de bon dematí, ens ha dit que pujaria a n'es seu ritme i després tornaria cap a cases, no estava massa fi. Nosaltres em seguit cap abaix, en Manuel ha esperat als altres del Team Triat's (siento no aberme despedido Jose and company, un abrazo cracks!!!), com vos deia, em seguit cap abaix, sa carretera molt humida, per tant, molt molt poca poc, no es tracta de pegar un esclat. Ja a Sóller em començat sa pujada cap a n'es Túnel de Monnaber, ses cames durant tota sa pujada em recordava que diumenge hi havia hagut carreres, uffff!!!!com picaven es quàdriceps!!!!arribats a n'es túnel que haig de dir que l'he trobat moooolt alluny, ens em abrigat per fer sa baixada fins a s'encreuament de Sa Calobra, em topat molts d'autocars de turistes, fent aixó que haguéssim de fer sa baixada amb molta cura, es tram entre s'encreuament de Sa Calobra i es Coll de Sa Batalla hi havia una boira que no ens deixava veure més de tres metres alluny, sa carretera banyada com si estigués plovent i així fins uns quants de kms abans d'arribar a Caimari. Llavors em anat fent... fins arribar a Porreres on m'he despedit den Bernat i en Rafel, a mi em quedava arribar a Campos.
En total 156,5 kms en 5h:30' i una freqüència cardíaca mitja de 129 ppm.

3 comentaris:

  1. Pep no te preocupes, con la tirada que te tocaba como para ir saludando. Ya me ha contado Manuel y Jose que subíais como un tiro, yo solo os he visto pasar porque mi ritmo es el que es. Un abrazo!

    ResponElimina
  2. es bien que me dejeis ganar auque sea en una parte de un entreno jajjja. por cierto ,he aprovechado que hemos subido ligerito para ver si podia bajar mi tiempo en esa cara de la montaña. y asi a sido 10" menos . hasta la proxima.

    ResponElimina
  3. Migue, la 167 será un paseo para ti, ya veras.

    Manuel, eres grande, no me cansaré de decirtelo, pero hazme caso, olvidate del crono!!!!escúchate a ti!!

    ResponElimina