dimarts, 29 de març del 2011

TRISTAR AMB, O SENSE CABRA???

A n'aquests moments som com quan erem petits i ens compraven unes sabates noves...
Després de moltes deliberacions, problemes, etc etc etc, amb en Rafel de S'Escapada a n'es final ja vos puc mostar es nou membre de sa meva familia, d'aquesta marxa arribarem a ser familia numerosa!!!jejejeje...


  Ido si, aquesta es sa meva nova companya de sofriment jejejeje!!!!

Mai avia provat una cabra, pensareu que soc boig, comprar-me una cabra sense abans haver-ne provat una, però és una tipus de bici que sempre m'atret molt i sempre m'avia fet moltes ganes tenir-ne una, i a la fi, per circunstàncies de sa vida he pogut fer-me amb una.
Avui a estat es primer dia que he entrenat amb ella, diria que he fet un bon estreno, perque el cap i a la fi he fet 97 km pes circuit des Tristar amb dues pujades incloses a Sant Salvador com es normal.
Per tant, tenc més que clar pel què pogut comprovar pujant i baixant amb sa cabra de Sant Salvador i comparant temps, pulsacions, etc d'altres dies amb sa Pinarello que, a n'es Tristar hi aniré amb sa cabra.

4 comentaris:

  1. JO-DER!!!!!!!!! guapísima!!!! Fa poc vaig llegir a una revista un article damunt aquesta orbea!!!!

    Enhorabona!!!

    Encara tens sa pinarello o l'has venuda!?

    ResponElimina
  2. vaja pepino Pep!!!! Guapíssima tio!! buaghhh no haurà qui t'aguanti sa roda quan t'acoplis tornant per es camí de son marrano!! haurem d'estar molt encoratjats per donar-te un relleu per plà!!... enhorabona disfruta-la molt mestre!!

    ResponElimina
  3. Aquesta bici és per na Tina? perquè si és per tu crec que jo me retiraré. Ara si que no te podrem seguir. Bé avui vaig a comprar-me una derbi variant per poder seguir-te i encara crec que no te podrà seguir je je je

    ResponElimina
  4. Jaume, encara tenc sa Pinarello, no le venuda, necessit tenir-ne una de carretera per ses curses de bici.
    Estas apunt per s'UltraTrail???

    Migue i Llorenç ara només vos faltava això per excusa per no donar-me relleus, però possar-se en forma fent drafting s'ha de fer el doble de kms que'l que estira, jejeje Una abraçada forta i el que vos vaig dir; mentalitzau-vos per dissabte, serà dur!!!!

    ResponElimina