dijous, 17 de març del 2011

MALA CONCIÈNCIA!!!

Soc així de pur!!!avui durant tot el dia no me pogut treure des cap que ahir em va guanyar la vagaria, el cansament, la falta de ganes, etc, afortunadament no massa habitual en mi, fent que no complis amb el planing establert.
Però avui tocava doble sessió, per tant, un bon dia per treurer-me aquesta espina clavada.
Primer amb sa bici, sa ruta; Campos, Camí de Son Marrano, Camí des Palmer, Camí de Sa Torre, Bahía Gran, Cap Blanc, Camí des Presos, Campos. En total 62 km amb una bona mitja
Llavors a casa saucony calçades, un gel i a correr, tocava fer 8 km a un ritme còmode A1+, però aquí, a estat on he aplicat es càstig pel d'ahir, en total he fet 15 km i acabant en millor ritme que a n'es principi.
Després una bona sessió d'estiraments.
Estic un poc preocupat per sa mitja de diumenge, serà sa meva primera mitja de manera oficial i no sé si seré capaç de rendir el nivell esperat.

1 comentari:

  1. Ja voràs com t'anirà molt bé. Amb els entrenos que fas vas més que sobrat per fer la mitja de diumenge. Quan arribes al quilòmetre 16 o 17 és allà quan les cames diuen alguna cosa, però pe'ls entrenos que fas no pasis pena. Salut i ens veiem dissabte i diumenge quan ja hagis arribat je je je...

    ResponElimina