diumenge, 20 de febrer del 2011

UN HIVERN A MALLORCA?????

Mai millor dit, un hivern a Mallorca, que significa? que s'hivern es temps de ploure, com es dia d'avui dematí.
S'escalfament l'em fet davall des portxo d'entrada a s'hotel, o sigui, no n'em fet, amb s'aigua que feina no hi havia manera d'escalfar-se i, esperant que donessin sa sortida davall s'arc, ja anavem banyats fins a sa pell.
Per què fos feu una idea, anar darrera un ciclista ploguent significa banyar-té el doble de l'aigüa que pugui estar ploguent aquell moment, ido ara imaginau-vos dintre d'un pilot amb 150 cliclistes un darrere d'un altre...
Davers les 10 donaven sa sortida, frenar o no frenar era el mateix, es frens no responien, no solament als meus, sinó als de ningú, un detall molt a tenir en compte...
Sa sortida era neutralitzada fins una mica abans de començar sa pujada a S'Aranjassa, tot i ser neutralitzada sa velocitat inicial ja era de uns 43km/h, jo amb un principi anava ben col·locat, però en un plis plas, ja anava per darrere, he decidit avançar posicions just en el moment en que una moto de s'organització intentava avançar es pilot, així ho he fet. A ses primeres rampes es ritme es podia dur 31 km/h, abans des primer descans es ritme ja era 38 km/h, arribats a n'es primer descans es ritme augmenta a 43 km/h, un descans curt, haviat sa segona rampe també curta aquesta, es ritme 34km/h, segon descans es ritme augmenta un cop més a 45km/h, i aquí...clak!!!caiguda a meitat des pilot, intent reaccionar però es frens no n'hi han, per tant, envesteixo a n'es correrdor que porto davant meu, no arribo a caure, només em falta això després del d'ahir, busco un lloc per on passar d'entre als que estan allargats, m'enfilo damunt sa bici ràpidament, merda!!!sa cadena!!!de damunt sa bici intent possar-la a n'es eu lloc, no va bé, merda!!!! merda!!!! es pilot s'allunya!!!!davall de sa bici i m'adono que es desviador des plat sa trencat i, a més sa cadena sa embolicat per sa biela des pedal, merda!!!merda!!!!aconsegueixo desembolicat sa cadena de sa biela i possar-la a n'es seu lloc, torn arrencar, sa cadena bota a cada volta, s'ha doblegat quan s'ha embolicat per sa biela, així i tot segueixo, però es pilot ja està molt alluny, però no em dono per vençut, faig sa darrera rampe sol, a tot quan puc, i comença sa baixada, es meu ritme no baixa de 45 i estones a més de 50, així hi tot es pilot s'allunya molt, decideixo esperar als de darrera, eren 3, a relleus intentam no perdre massa temps, però només arribar a Llucmajor, es pilot ja estava a 2', un món, tot i així seguim igual, però ja a sa ctra Llucmajor-S'Estanyol, es jutges de cursa ens diuen que ja estem fora de carrera, si si, fora da carrera, per tant sa meva primera participació a Un Hivern a Mallorca acaba aproximadament a n'es quilòmetre 35. Es grup de 4 que erem, decidim seguir per així almenys fer un entreno, giram cap a sa ctra des Cap Blanc fins arribar a S'Arenal.
En total he fet 60,8 km, per què vos feseu una idea, jo estant fora de carrera m'ha sortit una mitja de 35 km/h, es pilot no vull ni imaginar-m'ho i menys encara es guanyador...

7 comentaris:

  1. Pep Enhorabona!!! està a la sortida ja és molt i tu hi as estat. Segur que si no te ves passat lo de la cadena vesis acabat, així que saps que estàs entre els millors, i no sols això. A mi em el que ens va passar ahir, m'arriba a ferir a mi i encara estic allargat al sofà. Salut i força. Ens veiem el cap de setmana.

    ResponElimina
  2. Idò jo t'ho diré. El guanyado deu haver tret una mitjana de 44 km/h. No t'he vist!!!!
    Quasi m'he menjat la caiguda, però he pogut evitar caure. M'he quedat tallat, però he aconseguit enllaçar. Però a mi tampoc no m'ha anat bé. També per problemes tècnics. Quan el Garmin me marcava 100km, quan ja estava tot fet, puffffff, tubular rebentat. La mitjana que dúiem era de 42,1km/h. Hem tengut mala sort. Però no passis pena, diumenge al Festival, ens traurem aquesta espina.

    ResponElimina
  3. Mala suerte Pep, otro día será, esta mañana te vimos en la gasolinera de LLucmajor cuando ya ibas cortado, dentro de un par de semanas tienes el otro examen ,¿ por cierto, como puedes estar bien, despues de ir ayer con la grupeta y pegarte el palizon por la montaña?
    Saludos Scaneo

    ResponElimina
  4. Gràcies Llorenç, però ja saps mai en tinc prou!!
    Jaume!!no té vist, veig que sa sort tampoc té ha acompanyat, tu però almenys has pogut fer 100 km amb ells, Diumenge a n'es Festival, treuré sa rabi que m'ha quedat dintre avui.
    Scaneo, ya sabeis, soy un animal y no se contenerme, no sirvo para estar sentado en el sofá, jejejej, un abrazo, nos vemos el sábado

    ResponElimina
  5. Força Pep, domés ha estat un mal dia. Ànims i estigués preparat per sa pròxima cursa d'un Hivern. Domés acabar...un èxit.
    Salut.
    Tito.

    ResponElimina
  6. mala sort Pep!!.. no passa res nin.. sa pròxima anirà millor.. lo principal és que després de totes aquestes calamitats, estàs bé i no tens cap lesió.. siempre positiffo!! una aferrada pes coll!!

    ResponElimina
  7. Gràcies Tito, però diumenge que vé tenc CTO de Balears de Duatló, per tant, no podré anar a sa provera d'un Hivern(tendré aquesta espina clavada almenys fins l'any que vé)
    Migue, tot i es calvari d'aquest finde, he de dir i pensar que ha estat un finde de molta molta sort, després del succeit ara seria ben normal que sigues a s'hospital.

    ResponElimina