dimarts, 15 de febrer del 2011

UFFFF!!!!!TENC BASTANT DE MAL DE CAMES!!!!

Tot hi es dia d'aigüa d'avui i, tot hi es mal de cames que tenc he anat a correr.
Davers les 15:45h no plovia gaire, quatre gotes i poca cosa més, he partit cap a sa pista d'atletisme. Dagut a n'es mal de cames que arrossego, per no carregar-les més si cap, he decidit fer s'escalfament dintre des camp de gespa artificial des cap de futbol, aquí he tingut un petit contratemps amb un fil que subjecta ses porteries per que no caiguin cap adavant, està col·locat a s'alçada des coll, jo mirava al sól, gorra possada i ja podeu imaginar-vos...he quedat de cap per amunt, quin esclat!!!!i es morro com si m'haguessin donat "gualtada" ben inflat!!!cag en........!!!!!
Després de sa batzegada he continuat amb el previst, 13,46 km amb sèries incloses i un bon xop, perque a meitat més o manco de s'entreno s'ha possat a ploure i encara ara no s'aturat. Crec que serà una setmana d'entreno passada per aigüa.

¿Se moja uno menos corriendo bajo la lluvia?


Es casi un acto reflejo el ponernos a correr cuando empieza a llover y no tenemos nada con lo que resguardarnos, pensando que con ello llegaremos menos mojados a nuestro destino. Este mito realmente tiene su parte de verdad y su parte de mito. Si dos personas pasan el mismo tiempo bajo la lluvia y una va a la carrera y otra a paso de hombre, el que va a la carrera llegará más húmedo que el otro. No obstante, para una distancia concreta, aquel que vaya corriendo pudiera compensar el menor tiempo expuesto a la lluvia sobre la velocidad y pudiera llegar menos húmedo.

Por tanto, a la pregunta de si es más conveniente correr que andar ante una lluvia inesperada la respuesta correcta será que depende de la distancia que recorra. Para distancias cortas pudiera compensar la carrera pero a partir de una determinada distancia será más conveniente ir a paso de hombre pues no sólo llegaremos menos mojados sino también más descansados a nuestro destino.
Una de las pruebas de que en Internet se puede encontrar de todo es esta calculadora donde podemos averiguar cuanto nos mojamos bajo la lluvia en función de nuestra velocidad, la distancia recorrida y nuestras dimensiones corporales. Con esta calculadora podríamos saber si compensa o no correr en función de la distancia a recorrer

4 comentaris:

  1. Tu descansar com a que no eh!?!?!?!jajajajaj

    Jo amb el dia d'avui un poc de rodillo i un poc de gimnàsia amb peses!! JA vorem ses agujetas demà perque no estic acostumat!!!!!

    ResponElimina
  2. Ara que porem em de aprofitar, es dia de demà no sabem que ens espera :-)
    Segurament demà tindràs una bona esbreonada, diuen que va molt bé anar a correr després d'una esbreonada, això diuen!!!!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. eih Pep.. menysmal de sa flagoneta diumenge pq sino... vaig arribar amb una mica de febre a cases, tot es diumenge covant i fent visites puntuals a s'excusat... dilluns una mica millor i avui recuperat... crec que tot va ser una mescla entre esgotament, menjar fatal, nervis i qualque punyetero bitxo en forma de virus que va venir a emprenyar... bueno avui he pogut nedar bé i ja començ a ser persona.. dissabte que ve som per bcn.. que vagi molt bé "s'invierno"... ets una punyetera máquina Pep!! Quin tio més sacrificat!!

    ResponElimina
  4. Migue, vares fer molt bé diumenge per què sinó hauria estat pitjor, es virus són "punyateros"!!!
    Estic content que ja puguis tornar entrenar, poca poc tot torna a la normalitat. Per BCN no hi ha excusa...també has d'entrenar...:-)jejeje
    Una abraçada forta.

    ResponElimina