dijous, 24 de febrer del 2011

ARRTO A LA GUARDIA CIVIL!!!!!!!!!!!!!!!!

Ido si, dissabte passat quasi ens maten a n'en Llorenç i a mi dins una rotonda i, avui quasi ens han multat.
Avui he anat entrenar amb en Llorenç Garcias, em anat a fer un parell de pujades a Sant Salvador i quan ja tornavem cap a Felanitx, a sa rotonda que hi ha per anar cap a Manacor, ARRTO A LA GUARDIA CIVIL!!!!un guardia que estava aborrit o que volia veure ses bicis que duiem, jejjeje, ens aturat, ha començat a barrejar-mos perque em fet la rotonda per la part de dintre (carril esquer) en lloc de fer-ho per fora(carril de la dreta) per fer-vos una idea de la classe de guardia que era, del primer que ens ha dit a estat; Yo soy atestado de la Guardia Civil y he realizado muchos atestados de accidentes de ciclistas. Que vos pareix????en el món hi ha de haver de tot!!ja o diuen!!!En Llorenç i jo li em explicat es cas de dissabte, però ell erre que erre, el final l'hi em dit; preferimos infringir las normas a que nos maten!!!!
En total han estat 71,41 km amb 3 pujades a Sant Salvador.


 Bon entreno Llorenç!!!!
poca poc, de tot es sofriment
sortirà es profit

3 comentaris:

  1. Fitxau-vos a sa foto que està feta adalt de tot de Sant Salvador, en Llorenç porta sa cadena de sa bici a n'es plat gros!!!! QUIN ANIMAL!!!!!!!no sé qui es s'altre animal que l´hi ha dit que faci sèries a Sant Salvador amb plat gros!!!però segur que és un altre sonat!!!jejejej

    ResponElimina
  2. Vull dir a favor meu i perquè la gent no pensi que estic loco, el meu "treiner" de bici m'he va aconsellar pujar dos pics en plat gros. Cal mencionar que la bici que duia el nostre amic i company Pep Lliteres no era la reglamentària. No vull dir que era un troç de ferro però casi casi i demano disculpes a l'hamo de la bici. Jo em pensava que el guardia civil ens multaria per la bici que duia en Pep je je je!!!!. Gràcies per tot. Ens veiem dissabte!!!

    ResponElimina
  3. jejejeje, pot ser que no fos la reglamentaria, però ja ho dic; primer són ses cames i llavors sa bici, jejeje, ens veim demà.

    ResponElimina