dimarts, 25 de gener del 2011

PIRÀMIDE i PISCINA

A estat dureeeeeeeet!!!
Avui, he començat amb ses sèries, millor dit, he començat amb una piràmide de sèries a sa pista d'atletisme des camp d'esports de Campos. Sa pista té 400 m. Primer de fet uns 3 km d'escalfament, tot seguit he començat amb sa piràmide:
4 x 250
2 x 500
1 x 1000
1 x 1000
2 x 500
4 x 250
Entre sèrie hi sèrie sa recuperació es fa trotant la meitat de la distància de cada sèrie es a dir 1 x 250 ràpid 1 x 125 de recuperació trotant, mai d'aturat, i així amb cada grup de sèries, sempre recuperant la meitat de cada sèrie ràpida.  Després he anat a trotar un parell de km per relaxar ses cames.
En total 15,33 km amb piràmide de sèries inclosa.
Més tard he anat a nedar, sa sessió d'avui podriem dir que a estatava enfocada a potència i tècnica, però un cop acabat diria que també hi ha hagut sèries, dic això per què avui també m'ha tocat compartir carrer amb un altre nedador, amb sa casualitat de que era un jovenet com jo, jejejeej. Ell tot es temps a nedat amb aletes i manoples, m'he fitxat que no aconseguia seguir es meu ritme, de cada cop ell anava augmentat es ritme, jo també, però jo seguia fent es meu entrenament amb sa diferència que no seguia es temps previstos degut a que anava més ràpid. He disfrutat, he fet un bon bon entrenament de natació, després un quart de bany turc i un altre de sauna.
En total 2100 m de swim.

4 comentaris:

  1. quin màquina que estàs fet!! ;)

    ResponElimina
  2. Me tens asustat!!!! Com està el cap de setmana?

    ResponElimina
  3. Miquelet, com estas????estic content que escriguis a n'es blog. Faig l'ho que puc, si vull debutar a sa llarga distància s'ha d'entrenar fort. Una abraçada, escriu sempre que vulguis o puguis, m'alegre i m'anima molt als vostres comentaris. Salut i força.

    ResponElimina
  4. Llorenç, tu millor que ningú saps l'ho dur de ses tris de llarga distància.
    Dissabte Grupeta, Diumenge duatló a Artà. Sinó hi ha res de nou.

    ResponElimina