dilluns, 31 de gener del 2011

ENTRENAMENT MENTAL

Ido si, per mi avui a estat més que un entrenament físic que també, un entrenament mental, perque?
Tenia previst fer una piràmide de sèries, però tenia ses cames una mica cansades, he pensat que millor que no. També m'ha pesat pes cap no entrenar no fer res de res, recuperar. Finalment he decidit anar a trotar una estona per mollar cames.
Una de ses meves curiositats es que, es dies que no estic prou motivat per entrenar, o sigui, vago vago, son un perill per es meu cos, si si un perill, podria contar-vos moltes anècdotes, la més recent, un d'aquests dies de vagaria, vaig sortir amb sa bici per anar a fer qualque coseta i, vaig acabar fent un entrenament de 150 km tot sol, anat per Lluc, Coll des Puig Major, Coll de Sóller, etc.
Avui ses cames i es capet em deien, descansa descansa tens ses cames que et fan mal, per descansar un dia no passarà res. Però sa bombeta s'ha il·luminat i he pensat:
Pep, es dia que debutis a sa llarga distància després d'haver nedat 3'8 km i, després de 180 km amb bici, que et penses que ses cames no et feran mal? l'ho estrany serà que no et facin mal i, hauràs de correr 42 km amb mal a ses cames per tant, avui es un bon dia per fer un entrenament mental, acostumar-te a correr tenint mal de cames, ok.
Aquest pensament a fet que sortís a entrenar. He partit amb sa intenció d'anar a trotar uns 8 kilometrets, però tirant de cap, perque ses cames no tiraven gens, he acabat fent 22,72 km, si si 22,7 km de sofriment físic.
Un cop arribat a casa, molt satisfet per haver sabut sofrir i de tirar de cap i no de cames.

4 comentaris:

  1. ETS UN PUTA CAPARRUT!!!
    ENHORABONA PEL 3r LLOC A LA DUATLÓ D'ARTÀ.
    JO AHIR VAIG COMENÇAR A CORRER. EL MEU PRIMER ENTRENAMENT DE 20 MINUTS. L'OBJECTIU NO ES UN IRONMAN, SINÓ ARRIBAR A PODER CORRER 10 KM A UN BON RITME I LLEVAR-ME AQUEST "SUPER ABDOMINAL" QUE TENC, JA JA!!!
    SEGUEIX AMB EL BLOG PERQUE ES UNA BONA MANERA PER MOTIVAR A GENT COM JO, QUE SEMPRE HE ESTAT UN VAGO!!!!
    SA BTT NO L'HE AMOLLADA I AL FINAL ACABARÉ ESSENT UN FINISHER DE LA DUATLÓ DE PORRERES, JA JA!!!

    ResponElimina
  2. ES VOSTRES COMENTENTARIS SI QUE EM MOTIVEN A MI.
    AMB ES TEMA DES CORRER, POCA POC COMENÇA ALTERNANT ES CORRER AMB CAMINAR, AIXÍ NO T'ESBREVONARÀS TANT. A SA BTT NO LE DEIXIS ES UN BON COMPLEMENT PER ES CORRER.
    TOTHOM ES MARCA ALS SEUS OBJECTIUS DINS SES SEVES POSIBILITATS, TOTS SON IGUALS DE IMPORTANTS.
    GRA6 GORI, M'EM QUIN DIA PODEM QUEDAR PER QUÈ VENGUEU A SOPAR A CASA. UNA ABRAÇADA FORTA.

    ResponElimina
  3. veo pep que eres de los mios . ciertamente yo suelo entrenar tirando de cabeza nuy avitualmente, ya que el 80% de dias me duelen las piernas jajjja .
    saludos y nos vemos en son negre.

    ResponElimina
  4. Gracias por el comentario.
    A ti te duelen las piernas porque no paras, eres un todo terreno, ya sea canicros, cross, duatlón, triatlón de corta y larga distancia, etc... eres un tío muy polivalente, un crack. :-)
    Nos vemos en Son Negre.

    ResponElimina