diumenge, 23 de gener del 2011

CRÒNICA 1ª DUATLÓ COPA MALLORCA

7:00 am, riiiiing!!!!!!!!!! es despertador, (?) ah!! duatló Parc Bit.
He beranat com sempre; zuc de taronja natural, cereals i galletes de soja amb llet Omega3, com de costum, ahhhh! EPO, CLEMBUTEROL, EFEDRINA, ostres això no vos hauria de dir!!!!!es broma!!!!jejejje perjudicar es meu estimat cosset per un tros de copa de "Mian"????pfffffff!!!!. Preparat tot es material tècnic necessari he partit cap a n'es Parc Bit (UIB) 7:50 am, es parabrisa de "sa flagoneta" estava gelat, he partit i no veia "un pijo". Un cop arribat he saludat en Berto i en Manuel de s'equip Triats, em xerrat una mica i a recollir dorsals, avui 367 NO federat, en Rafel encara no ens a federat, per tant, s'inscripció més cara, com si així no ni hagés prou.
Per entrar en calor, he optat per anar a trotar un poc abans de fer el reconeixement a n'es circuit de bici, a n'aquest, hi he fet dues voltes, feia massa fret per voltar amb bici, per tant, he duit sa bici a boxes, i he tornar a trotar una mica més, aquest cop amb la companyia de en Toni Gran, aquest atl·lot aconseguirà tot el que es proposi, ànims Toni i cuida't aquesta cama. He estirat una mica, i ja estic apunt per començar, però s'organització ens comunica que començarem una mica tart, davers les 10:30, sent així, he decidit anar a fer un parell d'esprints progressius per pujar pulsacions.
A les 10:51 ens donava la sortida, he començat molt fort, sense voler m'he trobat davant de tot, ningú a cap costat!!tots darrera!!!que passa?!!!que passa?!!!he liderat sa prova fins quasi el primer kilòmetre, llavors als craks an començat aparèixer, Toni Gran, Toni Oliver, Miniño, Juanan, primer km i es garmin marca 3:14m/km, es cap de poc temps d'avançar-me en Miniño realitza un canvi de ritme per estirar es grup, jo segueixo es meu ritme, als craks comencen a distanciar-se, jo a l'ho meu, a n'es meu costat n'Albert des CN Andratx, ell i jo sols, segon km garmin 3:27 m/km, això va bé, seguim igual, tercer km 3:41 m/km i, quart km 3:40 m/km, en teoria es circuit eren 5 km, però com quasi sempre, ses distàncies no son correctes, per tant, entrada a boxes i es garmin marca 4,5 km a un ritme de 3:42 m/km, no em puc queixar. Un cop a boxes, entre ses 177 pp i que portava guants, no hi havia forma enganxar-me sa corretja des casc, he fet una transició molt lenta, en Josele i un Jose manuel Rosa que va fer 3 er s'altre dia a Son Servera, m'han agafat bastant de distància. He començat sol es sector de bici, es grup d'en Josele davant i en Jaume Mas per darrera, primera volta i no aconsegueixo retallar distància a n'es grup d'en Josele, i en Jaume tampoc em retallava a mi, jo sol, què faig?què faig?abans d'acabar sa segona volta en Jaume Mas m'agafa, em diu;
Jaume; Pep, n'em n'em!!!!
Jo; no no!!!
Jaume; si si!!!
Jo; espere als que venen darrera que ens retallen més ràpid a nosaltres, què el que retallam nosaltres a n'es grup d'en Josele.
Jaume; no sé! no sé!!en Victor Aceituno ve per darrera???
Jo; siiiii
Jaume; ok, esperam!!!!
Es grup de Victor ens agafa, erem bon grapat, uns quants entren a relleus, altres no, abans d'acabar sa tercera volta agafam es grup d'en Josele, tercera volta i en Victor i en Jaume ataquen, no aconsegueixen anar-se'n, a mitja volta per acabar ho tornen a provar, Jo pens que es massa tard, per tant, ens agafen un parell de metres, Jo decideixo no pitjar, controlar sa distància, sabent que si ses forces acompanyen soc més ràpid que ells a n'es darrer sector de la cursa a peu, arribats a sa transició, aquest cop si que molt ràpida, ja he avançat a n'en Victor, en Jaume surt a uns 25 m per davant meu, primers 400 m i l'avanço, en aquests moments em col·locava 5 è de sa general i 3 er de sa categoria, després des primer km des segon sector, un Paco Ruiz de s'equip d'en Toni Gran m'avançat a un bon ritme, no he intentat segui-lo, ja que es bessons em recordaven que ahir vaig abusar de bici, per tant, he optat per controlar als que venien pel darrera fins a l'ho darrer.
Estic molt content, hauria firmat aquest resultat abans de començar després de s'entrenament d'ahir.
Classificació: http://www.conxip.com/resultados/11dubitbalearesgeneral.pdf
1: Miniño, senior 58:06 "impressionant com sempre"
2: Juanan, senior 58:27 "he disfrutat veure com feia relleus amb en Miniño en es sector de bici"
3: Toni Gran, sub23 1:00:17 "Ja ho he dit, amb salut, aconseguirà tot el que es proposi, cuide't!!!"
4: Toni Oliver, junior 1:00:18 "molt de futur, sinó se desberata"
5: Paco Ruiz, senior 1:00:43 "sorprès, aquest no el tenia controlat, va de menys a més!!!"
6: Pep Lliteres, senior 1:01:01 "només m'ha tret 18", pareix poc, eh?? en cursa, per recuperar-los, es moltíssim!!"
7:
8:
9:
10: Jaume Mas, senior 1:01:31 "l'hi falta millorar només una mica amb la cursa a peu, en bici està enorme, i també utilitzar més el cap i no tant ses cames!!"
11:
12:
13: Jose Guerra; senior 1:01:46 "ha tingut que tirar molt en bici, i s'ha desgastat molt, però molt molt bé"

En definitiva enhorabona a tots; Manuel, Berto, Sitxo, Cunyot, Baronroig, Jaume Cirer, Juan Tur, Victor, etc...


 ENHORABONA A TOTS TRES, "quatre, sa nina d'en Miniño :-)"

pd: avui he tingut sa sort de conèixer a la fi na Tere http://atletismofemenino.com/

12 comentaris:

  1. Enhorabuena Pep, por la carrera y por la cronica, nos vemos en Arta.

    Saludos maquina.

    ResponElimina
  2. Felicidades Pep, espero verte en Son Negre. Saludos

    ResponElimina
  3. Bona crònica! SAps què passa? que som caperrut com un ase i vull tirar sempre endavant. Tanta sort que m'has frenat per esperar el grup de darrere. Gràcies! Ah, i enhorabona, estàs fortíssim en els dos esports.

    ResponElimina
  4. que tal pep, enhorabona (no sé com pots correr tant despres des disabte!!!!) a lo millor m'anim a probar sa semana que ve a arta, a10 :-)

    ResponElimina
  5. Eih Pep! Enhorabona nin!! espectacular, començ a estar engantxat al teu blog!! bona feina! estàs fet un bou!! això de pujar es cami vell de gràcia 2 vegades seguides amb plat gros, té es seu premi!!

    jo ahir a montmelò vaig fer un paper discret, com era d'esperar, però digne (144 de 300...); me falta acumular molts de kilometres de corre... i no posar-me tant nerviòs a les transicions, ahir va esser un desastre, i em va penalitzar es tram de bici... però al cap i a la fi va esser molt divertit arrossegar-me per ses curves de montmeló, i pensar que per allà on jo no passava des 40 km/h i pico, es ferraris and company arriben als 300 km/h... va ser diferent... divertit i saludable que al final és de lo que se tracta... te pas es link:

    http://duatlogranollers.com/wp-content/uploads/2011/01/DUATLO-GRANOLLERS-2011.pdf

    http://duatlogranollers.com/

    Si puc entrenar bé, i tenir-ho tot parat, a lo millor m'anim a acompanyar-te diumenge a Artà.

    Una aferrada pes coll i enhorabona Pep!!
    (migue)

    ResponElimina
  6. Pep em vols dir com ho fas. Segur que això és el berenar dels matins. Ja me diràs en privat quines coses berenes je je je. Enhorabona!!!!

    ResponElimina
  7. Enhorabona Pep, quina gran actuació!!! A la próxima competició ens saludem
    Sldos, JC de www.jcarpediem.com

    ResponElimina
  8. Estàs fet una màquina Pep !!
    TITO

    ResponElimina
  9. Gràcies a tots: Jose, Pedro, Jaume, Migue, Llorenç, Gabi, Tito, Joan Carles. Gràcies per deixar es vostre comentari a n'es blog, això fa que cada dia tengui més ganes d'entrenar.
    Jose; cuando quieras venirte con la grupeta ja sabes, mejor dímelo antes para avisarlos, un abrazo.
    Pedro; enhorabuena por la FONTROMEU, eres un crack, lei tu crónica, si la salud acompanya seguro que nos veremos en Son Negre.
    Jaume; No t'esclatis de riure amb ses meves faltes d'ortografia, no ho podem tenir tot!!!esper que milloris haviat en la cursa a peu, així juntament amb en Jose farem un bon tandem. Una abraçada.
    Migue; enveja sana em fas, haver participat a un duatló com aquest, nosaltres ens em de comformar amb es Rennarena (que també està bé). Dissabte Grupeta i diumenge Arta, ja diras coses!!un abraçada.
    Gabi; vine diumenge, segur que t'enganxas!!!ens veim dissabte. Una abraçada.
    Tito; estic content de voret es dissabtes amb sa Grupeta, et trobava a faltar, poc a poc agafaras ritme, tranquil que tot arriba, una abraçada.
    Joan Carles; no tenc es plaer de conèixe't, de tant en tant faig qualque visita a n'es teu blog, es un modèl a seguir per mi. Una abraçada i ems saludem a sa pròxima.
    Llorenç; l'ho des berenar des dematí ho deixerem anar, que llavors sempre hi ha males llengües, jejeje Dissabte vindràs? una abraçada Finisher!!!que m'agrada aquesta paraula i quina enveja que em fa, no es tothom que ho pugui dir

    ResponElimina
  10. Bona crònica Pep!!!

    ResponElimina
  11. ENHORABONA PEP!!! ESPER QUE TE VAGI TOT BÉ!!! SI PUC VENDRÉ A VEURE´T PER ARTÀ!! SINÓ PER SON NEGRE!! SALUT

    ResponElimina
  12. Grà6 Toni, cuide't i alerta amb ses baixades de sucre!!!!
    Goriiiiii, estic molt content que siguis un seguidor més des blog. L'ho que has de fer es cercar-té una parella per correr a peu i venir a fer sa duatló en la modelitat per equips, per exemple amb en Toni Gamez, ell correrà i tu amb sa bici, a Son Negre es un circuit bastant fàcil, vos agradarà, animau-vos, vengaaaaa.

    ResponElimina