diumenge, 5 de desembre del 2010

DUATLÓ SA POBLA 2010

Avui com ja vos havia comentat,  a tingut lloc la IV edició de la duatló de Sa Pobla 2010, una de les duatlons amb més participació sino la que més de tot l'any, crec que en total uns 268 esportistes, impresionant!!!!!!.
Només arribar ja he vist companys, Toni Gran, Pascual Torrens, Toni Tauler, Miquel Capó, etc, ens em saludat i a recollir dorsal. Avui reporters del programa Enxarxats de televisió de Mallorca volien fer una mica de reportarge sobre triatlons, si si, a "un pelagato com jo" havien de venir a enregistrar entre setmana un dia d'entrenament, jo als vaig comentar que seria millor fer-ho a sa duatló i els va pareixer bé, per tant, una vegada deixada la bici a boxes als he vist i em decidit que enregistrarien la prova i després feriem una mica d'entrevista a n'en Toni Tauler i a mí, si si, a mí, quina vergonya!!!!!, abans de començar la duatló na Tina m'ha comentat que ha vist una companya de Porreres, na Cati Lladó, m'ha alegrat molt vore gent del meu poble ja que sempre soc l'únic, més tard l'he vista i ems em saludat, ella es una gran corredora de curses de muntanya, a la duatló el final crec que ha estat la 3 fèmina, enhorabona, era la seva primera duatló.
La meva tàctica de carrera era arribar a la primera part de la cursa a peu amb el grup d'en Toni Tauler i d'en Pascual Torrents, per llavors poder-me'n aprofitar en el segment de bici del gran corredor que es en Toni Tauler, i després remetar-los a la tercera part, la segona de la cursa a peu ja que sé que soc una mica més ràpid que élls. Només donada sa sortida m'he col·locat per davant per avitar sorpreses, de tot d'una m'han adelantat als fenòmens, Capó, Miniño, Toni Gran, Juanan Fernandez, etc. m'he posat el meu ritme i sobre tot controlant en Pascual i en Tauler, a n'es darrers 600 metres aproximadament en Pascual m'ha adelantat, m'he posat darrera fins arribar a boxes a la primera transició, allà, he estat més ràpid que élls, he realitzat les 3/4 parts de la primera volta sense élls, llavors, m'he girat i he vist que sa locomotora Tauler i companyia ja era sobre meu, m'han adelantat, i jo, a roda seva, com havia de ser, era impresionant es ritme, altres esportistes doblats intentaven posar-se a roda i no podien, 40-45 km/h, i pràcticament era en Tauler el que estirava, i jo a roda d'élls, el final 4 voltes i a boxes, allà també he estat més ràpid que élls, ja he sortit amb uns 25 metres d'avantatge sobre élls a la segona part de la cursa a peu, he vist que cada cop els agafava més metres, en Tauler crec que anava molt tocat, davant meu no aconseguia veure ningú, els primers havien agafat molta avantatge, jo de cada vegada em trobava millor, es nota que darrerament estic entrenant fent bastant de volum, i com sempre, a la part final de les proves es quan em trobo millor. El final he fet 6 è, molt content, tenia planetjat fer entre els 10 primers, per tant, millor del que esperava...
Després quedava fer l'entrevista amb als de la tele, primer en tauler i després jo, a cada pregunta "m'he enrrollat més que una persiana" m'han dit que creuen que sortirà davers dia 16, només durarà uns 7 minuts, jo als he comentat que millor si només son 2 minuts, quina vergonya!!!!!!

2 comentaris:

  1. M'alegro molt per tu, i esta molt be que tenguis blog..jo abans lactualitzaba cada dia..ara nomes cites importants..pero be jajaja

    mem si lany qi ve feim un bon tandem..i donam caña

    a seguir entrenar pepet..gener ja es aqui

    ResponElimina
  2. No ets s'unic de Porreres..jejeje
    Aunque no visqui per Mallorca, m'en record de allà on som.
    Segueix així!!

    ResponElimina