dilluns, 23 d’abril del 2012

SWIM AND BIKE.

Avui, seguint amb la tònica dels entrenos, tenia previst sortir a fer sa 1ª sessió a les 7 am, aquesta setmana en principi la primera sessió diària i matutina  serà de bici, però quan el despertador a sonat, a miro per la finestra i plovia, per tant he hagut de canviar de plans, m’entorno el llit mitja hora més i vist el temps aniré a nedar i deixaré la bici per l’horabaixa.
La primera sessió, amb panxa buida, i és que em de cremar greix a més d’ensenyar el cos a emprar les reserves que té. He partit cap a sa piscina hi he fet 2000 m alternat diferents exercicis de tècnica, potència, etc.
La segona sessió a estat s’horabaixa, el temps no era massa fiable, tot i així he sortit amb la bici a fer el que tocava, 58 km anant de Campos a Porreres, Villafranca, Montuïri, Randa, Llucmajor, Campos. De Campos fins a Villafranca amb vent a favor, però després...una penitència fins a Llucmajor, tot i que a mi m’agrada entrenar en vent encontra per que fa que tant si vols com si no vols facis un bon entrenament. De Llucmajor a Campos pes Camí de Son Marrano he topat un guiri amb bon pinta, he decidit anar el seu ritme però no a roda, sinó a 7-10 metres per darrera, mantenint la distancia.
Per tant, en total 2000m de natació + 58 de bici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada