dijous, 15 de desembre del 2011

RUTINA...

Segim correguent, nedant, i anat en bici.
El fred comença a fer acta de presencia, ahir vaig anar a córrer molt tard, arribava a casa a les 22h, però com diu un company, quien quiere algo busca un medio, quien no quiere hacer nada encuetra una excusa, per tant, con que, no es malo querer ser el mejor, sinó querer serlo sin poner todo de tu parte, vaig haver de calçar-me ses sabates a mala hora i sortir a fer s’entreno. Ya he dit en unes quantes ocasions que no em desagrada córrer de nit, té les seves coses positives.
Avui, feia una mica de vent, normalment als dies que fa vent solc anar-me’n a resguardar-me a Cura, però les cames no estaven per anar a pujar, per tant, he decidit anar a fer un recorregut que m’agrada, és una mica trenca cames, vull dir, hi ha repetxons on has de posar 39-25, hi ha baixades, rectes en pendent ascendent i altres descendent on portes 53-12, bastant bastant complet, les ¾ parts del recorregut en vent de nord-oest, després el darrer tram en vent sud-est on he pogut obrir GAASSSS!!!! ja que durant la major part del recorregut tocava portar molt de desarrollo i poca cadència sumant-li vent en contra, semblava anar en càmera lenta.
Dissabte la ruta de Sa Grupeta és; S’Arenal, Son Ferriol, Puntiró, Sineu, Llubí, Inca Sencelles, Pina, Algaida, Llucmajor, Sa Torre, S’Arenal.
Ruta Pep and company, 8:30 in house; Campos, Porreres, Montuïri, Pina, Sineu (reagrupament), Llubí, Inca, Sencelles, Pina, Algaida, Llucmajor, Sa Torre, S’Arenal, Llucmajor, Campos.
ÀNIM I GASSS!!!!!!

Aquí vos deix el vídeo resum de HAWAI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada