dilluns, 25 d’abril del 2011

COLL DES REIS

Avui tenia ganes d'anar a fer Coll de Sóller, Deià, Valldemossa, però com que m'aixecat tard i en Cerdà ja havia partit, concretament quan l'hi he telefonat ja era per Santa Eugènia... ell anava a fer sa seva volta des Coll de Sóller, Puig Major, Coll de Sa Batalla, jo, he decidit anar a cerca-lo, però fent sa volta el revés, o sigui, pes Coll de Sa Batalla, i fins a s'encreuament de Sa Calobra, feia comptes topar-lo per allà més o manco.

Ido això, he partit de Campos més o manco a les nou menys vint, un vent!! un vent!!! no aconseguia anar a més de 20 km/h, i he pensat; ja et pots posar tranquil Pep, això serà així fins a Caimari!!! i així ho fet, m'he mentalitzat del que hi havia i, he anat fent... sense posar-me nerviós. Un cop arribat a Caimari, he començat a pujar cap a n'es Coll de Sa Batalla, només començar a pujar m'he adonat que tindria que fer sa pujada amb es 39, el constant vent de cara que he tingut fins a Caimari m'havia castigat amb força, per tant, 39 posat i cap amunt. Arribats a n'es Coll he continuat cap a s'encreuament de Sa Calobra allà on feia comptes topar-me amb en Cerdà i sino, allà el telefonaria per saber on era. Arribats a s'encreuament l'hi he telefonat, però res de res; el telefono al que llama està apagado o fuera de cobertura en es...allà mateix he decidit anar a pujar es Coll des Reis, i cap amunt s'ha dit!!!!una boira!!!una boira!!!!que era impossible veure més enllà de 3 metres, allà adalt he provat de telefonar a n'es Cerdà un cop més, però res de res...per tant, he decidit partir cap abaix, ahhhh!!!!he tingut temptacions de baixar fins a Sa Calobra jejejeje, però era massa tard, per que sinooo...jejeje. M'abrigat i cap abaix, ara tenia el consol que sabia que fins a Campos tindria es vent a favor com així a estat, quant baixava des Coll de Sa Batalla, he topat un parell de "guiris" que pujaven "a saco", "a cuchillo" jejeje, a faltat pooooc per tornar enrere... jejejej, però era massa tard, un cop arribats a Selva, 52-11, vent a favor i locomotora a tota màquina fins a Campos.
En total 132,8 km pujant es Coll de Sa Batalla i Coll des Reis.


5 comentaris:

  1. ¿cual es el coll d'es Reis? ¿es el primer tramo hasta de subida hasta el tunel de gorg blau? pensaba que formaba parte del coll de monnaber... uf que lio llevo :-)

    ResponElimina
  2. es un pequeño collado que hay antes de la bajada hacia Sa Calobra, o sease, el final de la subida se Sa Calobra, ¿te situas?

    ResponElimina
  3. si, no he ido nunca (en bici) y de hecho en coche/moto creo que no voy desde hace unos 15 o 20 años así que imagínate. Recuerdo que por ahí andaba el famoso nudo de la corbata. Uff que recuerdos con el Seat 131...

    ResponElimina
  4. Pues por allí es, el nudo de la corbata esta un poco más abajo, concretamente desde el nudo hasta arriba del todo, es el Coll des Reis desde el lado de Sa Calobra. Desde el lado de es Coll de sa batalla http://www.acmontjuic.org/ports/perfils/534-lacorbata.gif

    Haver si algún dia nos juntamos y vamos hasta Sa Calobra, entonces lo conocerás y no lo olvidarás.

    Un abrazo

    ResponElimina
  5. Uff Pep, aburrirte con comentarios es una cosa, aburrirte sobre la bici es otra, jaja..

    ResponElimina