dimecres, 13 d’abril del 2011

2 x 6000!!!!

Avui estic especialment satisfet per s'entrenament d'avui. Tot i que era un entreno dur, he passat molt de gust, i és que quan ses coses surten així com un vol...

He començat trotant com sempre per fer s'escalfament uns 15' a un ritme entre A0 / A1, després ja he començat amb ses sèries, 2 x 6000 metres, segons es planing tenia que fer-les a un ritme A1+.
Sa primera ja he conseguit fer-la un poc per davall d'aquest ritme amb un pols bastant bo 146 ppm de mitjana, el millor estava per arribar, després de 3' de recuperació venia sa segona sèrie de 6000, que he conseguit fer-la a un ritme molt proper a A2=, això si, amb una mica més de pols, 158 ppm de mitjana. Després 10' de trotar suaus, en total 17,07 km amb 2 x 6000 metres.

No sé si he fet be pitjar més del que tocava, ja m'ho dirà es trainer, però si sé que necessitava fer un entreno d'aquest, necessitava recuperar bones sensacions a peu, darrerament no estava massa satisfet amb als meus ritmes i avui he aconseguit rendir així com a mi m'agrada. VAMOOOOOOOSSSS!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada