dimecres, 26 d’octubre del 2011

PUJAR O BAIXAR?

Avui segons el planing tocava fer rampes, es a dir, pujades. Jo he optat per només fer-ne dues, això si, una mica llargues (jejejeej).
He decidit anar....A CURAAAAA!!!!jejejeje, ido si, allà he anat a fer ses rampes. Ha estat curiós, només deixar sa flagoneta on comença el camí de Ses Voltes de Gràcia, he vist baixar una ciclista, no he pogut evitar mirar (jejejeej) i mira per on ha estat na Cati Lladó. Monitora meva de campaments fa un grapat d’anys enrere, companya de moltes festes junts, etc. ara una gran corredora de curses de muntanya. Em parlat una mica, em comentava que està una mica refredada i m’ha dit que per diumenge a n’es Massanella només  té possibilitats de poder quedar 2ª a la Copa Mallorca, segur que l’anirà molt bé, l’hi he dit que em sabia greu no poder anar a la conferència de divendres a Porreres sobre les seves experiències i d'en Tomeu Rubí els Cims inexplorats del Kirguistà.
Deia que a estat curiós per que una corredora de muntanya com ella entrenant bici i un aficionat el ciclisme com jo, correnguent per la muntanya/puig (jejeje), hauria de ser a el revés, no?a estat un clar exemple d’entrenos no rutinaris (anti-estrés) per part dels dos.
Bé, ido jo he fet una pujada fins a Cura per el Camí de Ses Voltes de Gràcia, llavors sense aturar-me he baixat fins a on he començat i he tornat fer una pujada més aquest cop només fins a Gràcia, en total uns 14-15 km.
Sabia i recordava que quan ascendim a un puig o una muntanya les cames piquen, però el que no recordava era el que piquen quan baixes!!!!!!quin sofriment baixant!!!!!només tenia ganes d’arribar a baix!!!!!els quàdriceps em bategaven més que el cor!!!!! no sé que prefereixo,  pujar o baixar...  
Ahhh!!!! per cert, tot això amb +2,5 kg de pes addicional (jejejeej)

5 comentaris:

  1. ...muy bien amigo!!! aho dos subidas de mas de x minutos!para empezar el año volviendonos mas diesel no!!!!!;-)!! vaya crack!!!

    ResponElimina
  2. Pep la próxima vez que hagas esto avisa a los monjes, seguro que en esos 2,5 kg les podrías haber subido algo de la compra, correo o vete tu a saber. Que subir por subir... es tontería.

    ResponElimina
  3. On te poses els pesos? Als turmells? Tenia entès que era dolent per a les articulacions i tendons.

    ResponElimina
  4. Iván, que grande eres....ja sabes...soy diesel, pero ahora intentento ser ECODIESEL(jejeej)en mi cabeza retumba este nombre (RUPERTIBERG), ¿sabes donde es?

    Migue; se conforman con que lleve el control de quien sube i quien baja (jejeej)

    Jaume; el 90% del que jo faig és dolent, per això vos explico el que faig, som un clar exemple del que no s'ha de fer si vols arribar lluny (jejeje)veritats a part...als pesos als porto dintre de la motxilla (camelback). Queda molt per arribar a córrer amb +12,5kg, per tant...

    ResponElimina
  5. Ah putes! A una motxilla encara, no ho he provat encara, però això ho deus haver après de Bola de Drac, amb la closa del Follet Tortuga, jejej

    ResponElimina